„Jeigu manote, kad jis yra jums neištikimas, veikiausiai taip ir bus“, – svetainėje thesun.co.uk.sako kūno kalbos ekspertė Judi James.

„Kodėl? Mūsų nuostabiosios smegenys visuomet pastebi virtinę kūno kalbos ženklų, užuominų ir signalų, kurie yra tokie subtilūs, jog tai, kad yra kažkas ne taip, jūs „pajuntate“ kur kas anksčiau, negu gaunate tvirtų įrodymų“.

„Gali pakisti netgi jūsų partnerio kvapas, nes jo organizmas pradės gaminti naujo pobūdžio feromonus“.

„Jei esate iš prigimties paranojiški, šis pasąmonės jausmas gali būti klaidingas, bet jei paprastai pasitikite savo partneriu ir esate optimistiški, jūsų akys ir nosis veikiausiai nemeluos“, – sakė ji.
J. James atskleidžia šešis slaptus ženklus, išduodančius, kad jūsų vyriškis galėjo nusukti į šoną...

Plunksnų kedenimas

Kai vyriškis susiranda naują partnerę, jo gyvenime atsiranda daugiau tokių tuštybės ritualų kaip žiūrėjimas į veidrodį ir noras dabintis.

Jis pradeda tiesiau vaikščioti ir pūsti krūtinę, ima daugiau dėmesio skirti savo išvaizdai ar daugiau laiko praleidžia sporto klube.

Gestų ar manierų mėgdžiojimas

Nauji santykiai dažnai būna susiję ir su naujų gestų ar manierų mėgdžiojimu, ypač jeigu vyras tą naują moterį įsimyli. Tai reiškia, kad jis pradeda mėgdžioti naujos mylimosios gestus, veido išraiškas ar net kopijuoti jos kalbėjimo būdą. Jis taip pat gali perimti jos muzikinį ar mados skonį.

Gal pastebėjote, kad jis įsigijo naujų, jam nebūdingų drabužių ar pakito jo kūno kalba? Pasikeitė jo gestai ar kalbėjimo maniera? Ar jis pradėjo rinktis drabužius vienas, užuot paklausęs jūsų nuomonės?

Jeigu jis pirmą kartą savarankiškai nusipirko sau kelnes, tai yra vienas dažniausių išdavikiškų ženklų, kad jis užmezgė naują romaną.

Pykčio priepuoliai

Nesitikėkite, kad neištikimą partnerį kankins tik kaltės jausmas.

Jo ego yra kur kas lengviau savigraužos jausmą paversti pykčiu bei kaltinimais ir padaryti taip, kad dėl jo neištikimybės kalta liktumėte jūs pati.

Apgaudinėjančiam partneriui būdingi susierzinimo proveržiai ir pykčio be jokių argumentų priepuoliai, taip pat ties krūtine sunertos ar ant klubų uždėtos rankos, signalizuojančios arogantišką iššūkį ar panieką.

Telefono fobija

Išmanusis telefonas yra svarbus neištikimybės įrankis, todėl jūsų partneris gali tapti itin jautrus, atsargus ir nerimastingas, kai kažkas artinsis prie jo telefono, ypač jūs.

Jeigu jis reguliariai žvilgčioja į telefono ekraną, nuolat rašo žinutes, išeina kalbėtis telefonu į kitą kambarį ar skubiai išplėšia telefoną jums iš rankų, kai jį paimate, gali būti, kad jūsų vyriškis turi meilužę. Tačiau tikrasis vinis į jūsų santykių karstą bus įkaltas tuomet, kai rasite antrąjį – slaptą – telefoną.

Jokios lytinio akto įžangos

Netiesa, kad į šoną nusukęs vyras daugiau nebesimyli su savo žmona, nes visą savo seksualinę energiją išlieja meilužės lovoje. Kur kas iškalbingesnis neištikimybės ženklas yra dingusi lytinio akto įžanga. Nors ir keista, bet jam atrodys, kad meiliais bučiniais ir glamonėmis išduos savo naują mylimąją, todėl jis dažniau rinksis greitą, bejausmį seksą.

Nudelbtos akys

Prisiminkite, kiek laiko žvelgdavote vienas kitam į akis savo santykių pradžioje? Taip yra dėl to, kad gilus, ilgas akių kontaktas padeda mus pasinerti į kito žmogaus sielos gelmes. Štai kodėl neištikimas partneris vengs akių kontakto tarsi maro. Jis bijos, kad perskaitysite jo mintis, jei ilgai žvelgsite jam į akis.

Jei apsikabintumėte ar pradėtumėte glaustytis, jis žiūrės žemyn arba į šoną.

Įtampos ir streso signalai

Neištikimybė reiškia, kad tenka meluoti abiem partnerėms, be to, reikia nuolat saugotis, kad nebūtum pagautas per socialinę žiniasklaidą ar telefoną.

Šiais laikais, kai egzistuoja tiek daug sekimo būdų, partnerį apgaudinėjantis asmuo turi nuolat mėtyti pėdas, o tai neišvengiamai kelia stresą ir įtampą, kuri pradeda atsispindėti kūno kalboje.

Ženklai, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį: padažnėjęs mirksėjimas, paviršutiniškas kvėpavimas, padažnėję tokie nerimo judesiai kaip trepsėjimas koja, kojos supimas, negalėjimas nustygti vietoje, šaudymas akimis ir staigūs emocijų proveržiai, galintys varijuoti nuo ašarų iki pykčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)