Ingredientai
Kietasis tofu
400
g
Kokosų pienas
0.5
stiklinės
Anakardžių riešutai
50
g
Malta ciberžolė
0.2
a. š.
Prieskonių mišinys Garam Masala
0.5
a. š.
Malta kalendra
0.5
a. š.
Cukrus
0.5
a. š.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Bazilikai, kalenda, petražolės ar kt.
pagal skonį
Porcijos: 4
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Receptu dalijasi tinklaraštis Sveikas receptas.
Gaminimo eiga
1. Supjaustome tofu kubeliais.
2. Anakardžių riešutus susmulkiname maisto smulkintuvu.
3. Keptuvėje įkaitiname 2 v. š. aliejaus, beriame prieskonius ir kepame kelias sekundes. Dedame pomidorus ir troškiname 5 minutes.
4. Dedame tofu, pilame kokosų pieną, anakardžius, pagardiname druska, pipirais ir troškiname 10 min.
5. Papuošiame ir tiekiame su ryžiais.
Skanaus!
Atsiliepimai