Ketvirtadienį vakare 34-erių veteranas 6:4, 4:6, 6:2 palaužė 12 metų jaunesnį graiką Stefaną Tsitsipą (ATP-6).

Maža to, R. Nadaliui pagelbėjo ir rusas Andrejus Rubliovas (ATP-8), netikėtai 6:2, 7:5 įveikęs ligšiolinį grupės lyderį iš Austrijos Dominicą Thiemą (ATP-3).

Būtent austras praėjusiame ture buvo atėmęs tašką iš R. Nadalio, kuris per savo šlovingą karjerą vis dar nėra nė sykio triumfavęs baigiamajame ATP sezono turnyre.

Galiausiai pastarasis finišavo pirmas (2/1) ir pusfinalyje susikaus su kitu Rusijos tenisininku Danilu Medvedevu (ATP-4), kuris kitoje grupėje iš anksto užsitikrino pirmąją vietą.

Antrą kelialapį į pusfinalį pelnė D. Thiemas (2/1). Trečias liko S. Tsitsipas (1/2), ketvirtas – A. Rubliovas (1/2).

D. Thiemo varžovas paaiškės penktadienį vakare – juo taps dvikovos tarp N. Džokovičiaus (1/1) ir 7-ą vietą ATP rikiuotėje užimančio Vokietijos atstovo Alexanderio Zverevo (1/1) nugalėtojas.

Nieko nebelemsiančioje akistatoje D. Medvedevas (2/0) repetuos savo žaidimą su 9-ą poziciją ATP reitinge užimančiu grupės autsaideriu iš Argentinos Diego Schwartzmanu (0/2).

Pusfinaliai Londone bus žaidžiami šeštadienį, o turnyro nugalėtojas paaiškės sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)