Katalonijos klubas penktadienį priims Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkus (4 perg.,5 pral.). „Barca“ dabar šventė net šešias pergales iš eilės. Serbijos ekipa praėjusioje dvikovoje išvykoje kiek netikėtai 87:79 privertė pasiduoti Milano „Armani“ ir pakilo į 9-ąją poziciją.

Dvi pergales per pastarąsias trejas rungtynes Eurolygoje iškovoję Maskvos srities „Chimki“ krepšininkai ketvirtadienį namie žais su banguotai rungtyniaujančiu Stambulo „Anadolu Efes“ klubu.

Rimo Kurtinaičio treniruojama Pamaskvio komanda (2 perg., 6 pral.) praėjusiame mače Rusijos ekipa išvykoje 88:83 palaužė kitą šios šalies klubą – Sankt Peterburgo „Zenit“ su Artūru Gudaičiu. „Anadolu Efes“ žengia aštuntas (4, 4). Šią savaitę jie savo aikštėje kiek netikėtai 71:74 nusileido puikiai šį sezoną atrodančiam Miuncheno „Bayern“.

Trijų nesėkmių seriją praėjusiame ture nutraukusi Vitorijos „Baskonia“ (3, 4), kuri 86:68 pranoko Stambulo „Fenerbahce“, užima 13-ąją vietą. Baskai ketvirtadienį Vitorijoje išbandys jėgas su Atėnų „Panathinaikos“ (2, 5). Triskart iš eilės suklupę Graikijos čempionai nukrito net į 15-ąją poziciją.

„Baskonia“ aprangą vilkintis Rokas Giedraitis buvo vienas pagrindinių pergalės prieš „Fenerbahce“ kalvių. Jis suvertė 19 taškų, surinko 24 naudingumo balus. Tadas Sekekerskis taškais nepasižymėjo, bet atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Tai jo karjeros Eurolygoje rekordas.

„Fenerbahce“ (4, 5) komandos su Edgaru Ulanovu penktadienį laukia rimtas iššūkis – mūšis Madride su „Real“. Stambulo krepšininkai, kurie verčiasi be traumuoto lyderio Nando de Colo, patyrė dvi nesėkmes iš eilės ir atsidūrė 10-oje vietoje. Keturias rungtynes paeiliui laimėjęs „Real“ (5, 4) pašoko į 6-ąją poziciją.

Įspūdingai startavęs, bet dabar trejas rungtynes iš eilės pralaimėjęs ir į 7-ąją vietą smuktelėjęs Kauno „Žalgiris“ (5, 4) penktadienį Milane žais su vietos „Armani“ (3, 3).

„Dizaineriai“ rikiuojasi 12-ti. Italijos komandoje rezultatyviausiai ir naudingiausiai rungtyniauja įžaidėjas iš Ispanijos Sergio Rodriguezas. Jis pelno po 14 taško, atlieka 4,5 rezultatyvaus perdavimo, sukaupia 15,5 naudingumo balo. Šiuolaikinėje Eurolygoje šių klubų tarpusavio akistatų rezultatas 8:4 Milano ekipos naudai.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ ketvirtadienį bei penktadienį parodys šešias Eurolygos dvikovas.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

Lapkričio 19 d.

18.45 val. „Chimki“ – „Anadolu Efes“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.15 val. „Bayern“ – CSKA („Go3“),
21.15 val. „Baskonia“ – „Panathinaikos“ („TV3 Sport 2“, „Go3“);

Lapkričio 20 d.

21.30 val. „Armani“ – „Žalgiris“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.45 val. „Barcelona“ – „Crvena Zvezda“ („Go3“),
21.45 val. „Real“ – „Fenerbahce“ („TV3 Sport 2“, „Go3“).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)