Duodama interviu Rusijos žiniasklaidai, 37-erių „Instagram“ platforomos ir pop scenos žvaigždutė tikino per mėnesį išleidžianti 1,5 mln. rublių – t.y. maždaug 16,5 tūkst. eurų.

Anot A. Sedokovos, kurios romanas su 9 metais jaunesniu J. Timma Latvijoje sulaukė labai dviprasmiško įvertinimo, ji su vyru Maskvoje neseniai įsigijo 200 kv. m. ploto namą, kainavusį apie 645 tūkst. eurų. Šiuo metu jis yra renovuojamas.

Pasak dainininkės, namas pirktas gavus paskolą iš banko, įnašas mokamas kas mėnesį, o kol kas su J. Timma ji gyvena nuomojamuose apartamentuose.

Į mėnesinę 16,5 tūkst. išlaidų sumą A. Sedokova įtraukė ne tik kasdienes savo reikmes, bet ir būsto nuomos kainą bei užmokestį darbuotojams, kurie padeda jai vystyti drabužių liniją „LA Story“. Tiesa, krepšininko žmona svarstė, kad šiuo sudėtingu laikotarpiu išlaidas galbūt ir reikėtų mažinti.

Tris vaikus iš ankstesnių santuokų turėjusi A. Sedokova po vestuvių su latviu pasirinko Timmos-Sedokovos pavardę. Latvijoje J. Timma kritikos strėlių sulaukė dėl to, kad neva dėl romano su dainininke paliko savo ankstesnę žmoną, su kuria susilaukė sūnaus.


J. Timma pernai vasarą su Maskvos srities klubu pasirašė dvejų metų trukmės kontraktą. Šį sezoną Eurolygoje latvis vidutiniškai per 30 min. pelno 8 taškus, atkovoja 3 kamuolius, atlieka 2,2 rezultatyvaus perdavimo, perima 1,2 kamuolio ir renka po 7,2 naudingumo balo.

Pažymėtina, kad J. Timma nėra pirmas sportininkas A. Sedokovos gyvenime. Pirmasis moters vyras buvo futbolininkas Valentinas Bialkevičius, su kurio ji išsiskyrė dėl ruso neištikimybės.

Vėliau A. Sedokova buvo ištekėjusi už verslininko Maksimo Černiavskio, dar vienas jos partneris buvo kitas rusų verslininkas Artiomas Komarovas.

Viename iš savo interviu dainininkė tikino esanti biseksuali.


Štai kokią muziką atlieka A. Sedokova:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)