„Šaunus jausmas. Žinote, draugai mėgdavo juokauti: Michaelai, tai vienintelis dalykas, ko tikriausiai niekada nepasieksi“. Ir štai prašau. Atsidūriau tikrai šaunioje kompanijoje“, – per interviu PEOPLE teigia aktorius.

2015 metais juostoje „Creed“ jis sukūrė Apollo Creedo sūnaus Adonio vaidmenį, 2018 metais sužibėjo juostoje „Black Panther“, kur sukūrė blogiuko Eriko Killmongerio personažą, tad akivaizdu, kad 33 metų aktorius sėkmingai skinasi kelią Holivude.

Jo prodiuserinė kompanija „Outlier Society Productions“ buvo pirmoji, ėmusi įgyvendinti politiką, numatančią samdyti skirtingų rasių aktorius bei personalą. Aktorius aktyviai dalyvauja ir „Black Lives Matter“ judėjime.

„Manau, kad viskam reikalingas tinkamas laikas ir vieta. Pats sau įvardijau savo gyvenimo akimirkas, padariusias didžiausią įtaką. Imtis veiksmų galime kiekvienas – tiek mažų, tiek didesnių, visi jie gali prisidėti prie pokyčių, kokius norėtume matyti“, – sako aktorius.

Michael B. Jordan

Niuarke su tėvais Donna ir Michaelu A augęs aktorius dar turi brolį Khalidą ir seserį Jamilą. Jaunas vyras sako, kad būtent šeima visą gyvenimą jam buvo visa ko pagrindas ir ramybės uostas.

„Mano tėvas ir mama paaukojo labai daug, kad nieko netrūktų nei man, nei broliui, nei seseriai. Esu jiems labai už viską dėkingas. Tik dėl jų esu toks, koks esu, kaip mąstau, ko siekiu. Jeigu ne šeimos palaikymas, daugybė dalykų nebūtų tokie, kokie yra dabar. Viskas prasideda nuo šeimos, ji visa ko pagrindas. Esu labai dėkingas savo tėvams“, – gerų žodžių tėvams negaili seksualiausias šių metų PEOPLE vyras.

Antrosios pusės kol kas neturintis aktorius laisvalaikiu domisi automobiliais, kulinarija ir kompiuteriniais žaidimais. Jaunas vyras teigia, kad jo pasitikėjimo savimi paslaptis „suvokimas, kad visų padaryti laimingais nepavyks“.

„Gali turėti pačių geriausių ketinimų visame pasaulyje, tačiau vis tiek atsiras negatyvumo ir trukdžių, ne viskas priklauso nuo tavęs. Kartais tereikia pasitikėti likimu, žinote? Kažkokia aukštesne jėga. Reikia tikėti savimi, tikėti tuo, ką darai. Ir kažkas būtinai pavyks“, – tikina aktorius.

Paklaustas, kas labiausiai džiaugiasi dėl šio jo titulo, M. B. Jordanas atsakė, kad „šeimos moterys tuo neabejotinai didžiuojasi“: „Kai dar buvo gyva močiutė, ji rinko visus straipsnius ir iškarpas apie mane, mama ir teta taip pat mano gerbėjos. Net neabejoju, kad šis PEOPLE numeris namuose ras ypatingą vietą“ – džiaugiasi M. B. Jordanas.

Dar daugiau apie seksualiausius pasaulio vyrus bus galima perskaityti lapkričio 20 dieną pasirodysiančiame PEOPLE numeryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)