„Būsima -ienė. Jaučiuosi beprotiškai laiminga ir aš pasakiau TAIP!!!!“ - instagrame dalindamasi jųdviejų nuotrauka rašė V. Siegel.


Antradienį Viktorija Siegel atšventė savo 26–ąjį gimtadienį. Ir, nors pastarieji metai garsiai nuomonės formuotojai nebuvo lengvi - po ketverių metų draugystės teko išsiskirti su savo dukters Nikolės tėvu, sužadėtiniu Danieliumi Bunkumi, ji prarado vos įkurtą bendrą verslą, - drąsiai būtų galima sakyti, kad pernai sugalvotas noras pučiant gimtadienio žvakutes tikrai išsipildė.

Laidoje „Bus visko“ Viktorija pasakojo pagaliau jaučianti vidinę pilnatvę. Moteris atidarė naują savo vardo elektroninę parduotuvę, kuri klesti labiau nei pirmoji ir pristatė Lietuvai mylimąjį, dukters Nikolės krikštatėvį, trisdešimtmetį tarptautinės kompanijos plėtros vadovą L. Suodaitį.

„Pamenu, kai dar su Laurynu tarp mūsų nieko nebuvo, stebėjau kaip jis žaidė su Nikole ir pati sau garsiai pasakiau, Dieve, koks nuostabus tėvas jis bus savo vaikams ir geras vyras savo būsimai žmonai. Net užpavydėjau truputėlį, ir kaip gyvenime viskas pasisuko”, – laidoje „Bus visko“ juokėsi moteris.

Viktorija pasakojo, kad su Laurynu į šiuos santykius abu ėjo tvirtai apsisprendę ir, nors drauge gyvena dar tik pusę metų, jau kalba apie vestuves ir vaikus.

„Faktas, kad kalbame apie ateitį, mums jau norisi vestuvių ir vaikų, tačiau iš ankstesnių santykių pasimokiau, kad vyro geriau nespausti. Jis supranta, kad kiekvienos moters svajonė yra užsidėti tą baltą suknelę ir būti žmona, o ne sugyventine ar, kaip sakant, gyvenimo pakeleive. Žinau, kad kai Laurynas jaus, kad jau atėjo tas momentas, sugebės ne tik pasipiršti, bet ir nuvesti prie altoriaus”, – pasakojo Viktorija.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Tuo tarpu laidoje „Nepatogūs klausimai“ neseniai dalyvavusi V. Siegel atvirai papasakojo, kaip tarp jos ir dukters Nikolės krikštatėvio užgimė meilė. Viktorija neslėpė, kad tai ji buvo iniciatorė.

„Viskas vyko palengva. Aš į jį pradėjau žiūrėti kaip į vyrą. Jis yra Nicolės krikšto tėvas. Pradėjau matyti, kaip žmogus elgiasi su vaiku, kaip bendrauja svečiuose. Tiesiog jis ėmė mane žavėti, na, ne robotas esu. Jis sužavėjo mane palaipsniui. Be to, buvo nelabai geras mūsų (su buvusiu sužadėtiniu D. Bunkumi, red.) santykių periodas, pykomės, ir Laurynas buvo šalia. Su juo galėdavau bent porą valandų pašnekėti. Supratau, kad turime daug panašumų. Galiausiai pagalvojau: na, kada daugiau, jeigu ne dabar? Jeigu jau taip atsitinka, aš negyvensiu dėl kitų akių.

Aš šioje situacijoje labiau buvau iniciatorė. Nebijojau pirma prisipažinti apie savo jausmus jam. Yra, kaip yra. Jis nenustebo. Sakė, kad matė mano akis, atkreipė dėmesį į tam tikrus mano žodžius. Na, mes, žmonės, tai jaučiame, matome. Nenustebo, kalbėjomės. Jis metus laiko buvo vienišas. Nebuvo taip, kad, „Laurynai, aš tave įsimylėjau, viskas, skiriuosi“. Faktas, kad ne. Tai buvo labai rimtas žingsnis. Turiu vaiką. Mes ir dabar pasišnekame, kad jis tą žingsnį žengė taip pat galvodamas į ateitį, jog nori šeimos. Jis nori ir savų vaikų, jam 30 metų. Normalu, kad vyras to nori“, – pasakojo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (367)