Nors ilgą laiką pora vangiai kalbėjo apie savo santykius, šeštadienį V. Bareikis instagrame paviešino visą jųdviejų istoriją nuo pačių pradžių.

„Indrė+Vidas=KML (1 metai). Nors daug kas šiuos metus vadina blogiausiais metais apskritai, bet man jie buvo vieni įsimintiniausių ir lygiai prieš metus, lapkričio 14 d., paženklinti stebuklu, kai savo gyvenime sutikau bendramintę, sielos draugę ir mylimąją Indrę Stonkuvienę. Ačiū už šiuos metus, ačiū už visas pamokas, už neblėstantį entuziazmą, už ežerus, palaikymą ir svarbiausia - meilę, kurios viduje tu turi tiek daug, kad užtenka ne tik man ar mūsų vaikams, bet ir daugeliui kitų. Va, kokį gražų „foto albumą“ per metus kartu sukūrėme. Su metinėm!“ – instagrame rašė atlikėjas, pasidalijęs iš jųdviejų nuotraukų sukurtu vaizdo įrašu.

Pirmosios Vido ir Indrės akimirkos kartu užfiksuotos lygiai prieš metus – lapkričio 14-ąją, Marijampolėje. Nuotraukose dainininkas pasakoja, kad vienas kitą atradę ir nieko ilgai nelaukę jiedu išvyko į pirmąją savo kelionę po Maskvą.

„Tada pirmą kartą pamačiau, kokia esi iš tiesų“, – dalindamasis šmaikščiais Indrės kadrais rašė Vidas.

„Ačiū, kad šiais metais buvai šalia visais mano svarbiausiais momentais. <...> Tada pagalvojome, kam čia tempti tą gumą? Ir išvykome į antrąją savo kelionę. Na, ir tada pasirodėme...“, – nuotrauką, kurioje jiedu pozuoja dizainerės Agnės Kuzmickaitės naujos kolekcijos pristatymo renginyje aprašė Vidas. – Šiaip tai labai myliu tave už tai, kokia esi nuostabi mama. Už tai, kaip myli mano draugus. Ačiū už laiką kartu, už skrydžius ir už visa tai. Bet vis tiek tu man labiausiai patinki tokia – netobulai tobula“.


Tuo tarpu I. Stonkuvienė sukakties proga instagrame pasidalijo jųdviejų nuotrauka iš Marijampolėje įvykusio jos organizuojamo renginio „Moterų pasaulyje“, kuriame pasirodė V. Bareikis.

„Lygiai prieš metus, Marijampolėje įvyko „Moterų pasaulyje“ renginys. Tas vakaras man labai daug reiškia, nes susipažinau su Vidu Bareikiu. Ši nuotrauka iš to vakaro. Manau, šįkart daug žodžių nereikia. Spaudžia širdį, drėgsta akys , kiek man tai reiškia. Ačiū, kad sugrąžinai man viltį. Atnešei šviesą ir tikėjimą. Kaip gera jausti tavo meilę ir palaikymą. Sveikinu mus. Važiuojam toliau. Myliu ir tikiu meile“, – šalia nuotraukos rašė moteris.


Kartu Vidas ir Indrė buvo pastebėti ir šių metų sausio 31 d. vykusių M.A.M.A apdovanojimuose. Nors ant raudonojo kilimo jie nepozavo kartu bei prieš pat renginį nedemonstravo šiltų jausmų, pačiame renginyje mielai leido kartu laiką, o užlipęs ant scenos atsiimti apdovanojimo V. Bareikis taip pat nepamiršo ne tik padėkoti, bet ir prakalbo apie šiltus jausmus.

Dainininkas dėkojo savo velionei mamai ir geriausiai savo sūnaus mamai – Jurgai Šeduikytei. „O dabar sutikau ir dar vieną afigieną mamą. Žiūrėsim, kas bus", – prasitarė dainininkas, užsimindamas apie naujus savo santykius, kaip manoma, su socialinių tinklų žvaigžde I. Stonkuviene.

I. Stonkuvienė į tai taip pat sureagavo atsistojusi ir šypsodamasi, kai visų akys buvo nukreiptos būtent į ją. Po renginio pora drauge laiką leido ir renginio dūzgėse.

Primename, kad I. Stonkuvienė apie savo skyrybas su žinomu aktoriumi Mantu Stonkumi paskelbė dar praėjusių metų birželį, o V. Bareikis apie tai, kad išsiskyrė su atlikėja Jurga Šeduikyte, pripažino praėjusių metų gruodžio 13 d. Žinomas dainininkas ir aktorius publikavo viešą laišką, kuriame prakalbo apie tai, kad bandymai išsaugoti santuoką buvo nesėkmingi bei iš pagarbos vienas kitam jiedu su J. Šeduikyte nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (312)