Kaip pranešė tinklas, „Rimi“ prekybos centrai ilgiau nei pernai dirbs ir gruodžio 31 dieną bei anksčiau pirkėjus pasitiks pirmąją Naujųjų metų dieną. Kaip ir ankstesniais metais, pirmąją Kalėdų dieną visos „Rimi“ parduotuvės nedirbs.

„Hyper“ formato „Rimi“ tinklo parduotuvės pirmomis Kalėdų savaitės dienomis, t. y. gruodžio 21–23-iąją, dirbs valanda ilgiau, iki 23 valandos. Iki 23 valandos taip pat dirbs ir kai kurios „super“ formato parduotuvės: Klaipėdos rajone – Dituvoje ir Slengiuose, Vilniaus mieste – Naujojoje Vilnioje ir Tarandėje, Telšiuose ir Biržuose.

„Didžiausių ir dalies mažesnio formato „Rimi“ darbo laiką šiomis dienomis ilginame, atsižvelgdami į dabartinę situaciją, kai pirkėjams labai svarbu jaustis saugiai ir tuo pačiu turėti galimybę apsipirkti patogiai. Tai užtikrina dideli „Rimi“ parduotuvių plotai bei ilgesnis darbo laikas, kuris apsaugos nuo būtinybės skubėti ir tilpti į standartines darbo valandas“ , – pranešime sako „Rimi Lietuva“ prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė.

Pasak jos, ilgesnis darbo laikas užtikrins tolygesnį pirkėjų srautų pasiskirstymą, padės išvengti būtinybės juos reguliuoti ir taip palengvins darbą parduotuvių darbuotojams bei leis jiems jaustis saugiai.

Valanda ilgiau, t. y. iki 23 valandos, visi „hyper“ ir „super“ formato „Rimi“ prekybos centrai taip pat dirbs ir pirmomis paskutinės metų savaitės dienomis, t. y. gruodžio 28–30 dienomis įskaitytinai. Naujųjų išvakarėse – gruodžio 31 dieną, valanda ilgiau nei pernai, iki 21 valandos, dirbs visos „Rimi“ tinklo parduotuvės.

Anksčiau nei pernai jos duris atvers ir sausio 1-ąją bei pirkėjus pasitiks jau nuo 10 valandos.
Šiuo metu „Rimi“ prekybos tinklą sudaro 66 parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)