Tobulas jaukumo šaltinis – pledas

Sutikite, geras pledas namuose visada atras savo vietą – jis ne tik šildys, suteiks komforto, bet ir puikiai įsilies į svetainės, miegamojo interjerą bei taps stilingu, jaukumą sustiprinančiu akcentu. Ir ne tik kalėdiniu laikotarpiu...

Svarstydami, kokie pledai labiausia tinka dovanoti, atkreipkite dėmesį į jų sudėtį. Verta rinktis merino vilną, išsiskiriančią neapsakomu švelnumu, minkštumu ir šiluma. Nenuostabu, jog ši, iš Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje auginamų merinosų veislės avių išgaunama vilna, vertinama visame pasaulyje. Tiek įprasta vilna, tiek merino idealiai prisitaiko prie kūno temperatūros, todėl nepalieka jokių galimybių perkaisti ir patirti diskomfortą dėl prakaitavimo. Toks pledas maloniai šildys ir apgaubs įstabiu jaukumu.

Vilnonis pledas neabejotinai pavergs dovanos gavėjo simpatijas ir taps neatsiejamu vakaro atributu, nes įsisupti į minkštutėlį, purų pledą su mėgiama knyga, arbatos puodeliu ar patinkančiu filmu bus tobulas gero vakaro scenarijus.

Tiesa, be vilnos, geras pasirinkimas būtų ir medvilninis pledas. Šis natūralus pluoštas gerosiomis savybėmis drąsiai gali konkuruoti ir su vilna. Medvilnė nedirgina odos, nealergizuoja, yra labai maloni liesti, todėl medvilniniai pledai puikiai tinka dovanoti net ir patiems mažiausiems.

O jei pasirinksite pledą, sudėtyje turintį prabangiojo kašmyro, tai įteiksite itin solidžią ir elegantišką kalėdinę dovaną.

Rankšluosčiai – banalu? Keiskite nuomonę

Daugelis ieškodamas kalėdinių dovanų parduotuvėse pro rankšluosčius praeina nė nežvilgtelėdamas. Bet visai be reikalo! Juk tai dovana, idealiai telpanti į praktiškos dovanos rėmus, negana to, ir jaukumą tikrai dovanoja – juk žinote, kaip gera po maudynių įsisupti į minkštutėlį rankšluostį. O praktiškumo kontekste jie, kaip dovana, verti aplodismentų – mažai tikėtina, jog kokybiški rankšluosčiai nuguls į tolimus spintos stalčius, nes tai tekstilės gaminiai, kurie kiekvieną dieną yra naudojami.

Rinkdami rankšluosčius dovanai atsižvelkite į jų sudėtį, storį. Jei prioritetą teiksite natūraliam pluoštui, didesnei gramatūrai, tai jie išsiskirs įstabiu minkštumu, purumu, bus švelnūs ir malonūs odai.

Puikus variantas kalėdinei dovanai – elegantiškų, kokybiškų skirtingų dydžių rankšluosčių komplektas.

Apgalvota dovana

Sutikime, daugelį kur kas labiau nudžiugina dovana, kuri savaime atskleidžia, jog dovanotojas, rinkdamas ją, galvojo apie dovanos gavėją, pomėgius, asmenines savybes ir pan. Pavyzdžiui, jei ieškote kalėdinės dovanos žmogui, neabejingam maisto gaminimui ir dievinančiam savo virtuvę, tai jį tikrai maloniai nustebins kokybiškos šluostės, stilinga, daili staltiesė. Antrajai pusei galite įteikti minkštą, jaukų chalatą, kuris neabejotinai taps neatsiejamu „draugu“ tiek po maudynių, tiek vėsesniais vakarais. Dailiosios lyties atstoves maloniai nustebins stilingas ir šiltas šalikas, skraistė ar pončas, kurį dėvėti galės ir namuose, ir lauke. Jei pasirinksite vilnonį gaminį su „žiupsneliu“ kašmyro, tai jis nepriekaištingai šildys net itin žvarbiu oru, o taip pat bus stilinga, elegantiška įvaizdžio detalė. Domina kalėdinė dovana vyrui? Pasižvalgykite po chalatų, šalikų asortimentą – stipriosios lyties atstovai itin vertina praktiškas dovanas!

Kokybiška namų tekstilė – tai dovana, sujungianti praktiškumą ir jaukumą. Drauge su ja įteiksite šiltas emocijas ir dėmesį, o kaskart naudodamas dovaną dovanos gavėjas prisimins ir Jus.

Užsakymo nr.: PT_85719967