Pagalbos prašo tiesiogiai nuo Covid-19 nukentėjusios turizmo, aviacijos, apgyvendinimo ir maitinimo, gamybos ir prekybos įmonės, pranešė fondas.

Pasak fondą valdančios bendrovės Valstybės investicijų valdymo agentūros vadovo Dainiaus Vilčinsko, susitarimai dėl investicijų su pirmaisiais pareiškėjais jau baigiami, artimiausiu metu tikimasi paskelbti sprendimus. Dalis įmonių dar pildo dokumentus.

„Komanda operatyviai vertina jau susisiekusių įmonių padėtį ir ateities galimybes bei ieško jiems tinkamiausių finansinių sprendimų. Antrasis karantinas gali sukelti dar didesnių sunkumų, tad raginame visas stambias ir vidutines įmones, kurios susiduria Covid-19 iššūkiais, kreiptis ir tiesiogiai aptarti partnerystės galimybes“, – pranešime sakė D. Vilčinskas.

Fondas įkurtas kad padėtų vidutinėms ir didelėms įmonėms, nukentėjusioms nuo krizės ir negaunančioms bankų ar kitų šaltinių finansavimo.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)