Juk esu švietimo sistemos darbuotoja ir visada širdyje tikiu, kad žmogus pasitaisys ir nekartos savo klaidų.

Vieną rytą atvažiavau prie Registrų centro Šiauliuose. Mašiną pastačiau kaip visada, atokiau nuo kitų mašinų, kad kas nors nenubrauktų ar nesubraižytų darydami dureles. Jau ruošiausi lipti iš mašinos, kai visai šalia (iš dešinės pusės) privažiavo BMW ir sustojo.

Mašinoje sėdėjo stambaus sudėjimo vyriškis. Pamaniau: kaip jis išlips, juk mašiną pasistatė visai šalia? Vyriškis vieną kartą trinktelėjo durelėmis į mano mašiną. Dar kartą trenkęs durelėmis šiaip ne taip išlipo, vietoj to, kad iškart pavažiuotų atbuline eiga bei pasistatytų mašiną pustuštėje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Nustėrau, iššokau iš mašinos ir ėmiau klausinėti, ką daro, kodėl daužo mano mašiną?

Mielieji, spėkite, ką man atsakė jau žilstelėjęs, brandaus amžiaus vyras? Pateikiu atsakymo variantus, rinkitės:

a) labai Jūsų atsiprašau, nieko Jūsų automobiliui juk nenutiko;

b) sorry, na tikrai labai skubu, daug darbo, tikrai netyčia;

c) kita.......

Ir kokius variantus pasirinkote?

Deja, nei a, nei b variantas. Nieko mašinai nenutiko, menki pabraižymai, bet šokiravo vyriškio atsakymas, o teisingiau, šaukimas: „Taigi nieko mašinai neatsitiko, ko čia ***, ko nori, ***!“

Ir dar tas palyginimas su vienu labai jau negražiu gyvūnu. Dar n4 vienas vyras gyvenime manęs taip „gražiai“ nėra pavadinęs. Taigi, atsargiai. Dar yra tokių chamų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)