Pastaruoju metu 22-ejų metų amžiaus muzikantas propaguoja sveiką gyvenimo būdą, skelbia starhit.ru. Jis sportuoja, nevalgo nesveiko maisto, stengiasi gerti mažiau spiritinių gėrimų. Ir viskas tik todėl, kad prieš keletą mėnesių vaikinas vos nemirė perdozavęs narkotikų.

„Paskutinį kartą vartojau tikriausiai prieš mėnesį. Bet dabar viskas pasikeitė. Pajutau, kaip jie mane žudo. Ne per seniausiai pirmą kartą perdozavau. Maždaug prieš du ar tris mėnesius, kai montavau vaizdo klipą „Cadillac“. Iš pradžių išsikviečiau medikus, kad prijungtų lašelinę. Gydytoja patikrino mano sveikatos būklę ir pasakė: „Tikriausiai tau tuoj sustos širdis.“ Pulsas šokinėjo nuo 140 iki 170, kraujo spaudimas buvo pakilęs iki 220, kai normalus yra 120. Greitoji „atpumpavo“, suleido vaistų“, – pokalbio su Jurijumi Dudu metu sakė dainininkas.


A. T. Morgenšternas prisipažino, kad draudžiamos medžiagos suteikdavo pasitikėjimo savimi. Atlikėjo teigimu, jis pats nepastebėjo, kaip įklimpo į narkotikų liūną. „Narkotikai buvo reikalingi dvasiniams procesams bei būčiai, visatai ir visai jos sandarai suvokti. Jie padėjo atrasti pasaulėžiūrą, leidusią pradėti gyventi laimingai“, – pažymėjo muzikantas.

Reperis pasakojo, kad dabar visą dėmesį skiria savo karjerai. Jis netgi planuoja išleisti dainą, įrašytą kartu su Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) reperiu Lil Pump. „Esu populiariausias atlikėjas Rusijoje. Turiu daug gerbėjų internete. Žinoma, muzikos ir kino industrijos varomoji jėga yra vaikai. Tai – normalu, taip buvo visada. Juk vaikų smegenys yra tyriausios, niekuo neužterštos. Suaugusiųjų galvoje sukasi tokio pobūdžio mintys: „O mūsų laikais buvo pankrokas, klasiška muzika.“ Dievinu mokyklinio amžiaus vaikus ne todėl, kad esu pedofilas, bet todėl, kad jų yra daug. Mėgstu pinigus“, – pareiškė A. T. Morgenšternas.


Dainininkas neslepia, jog jo kūryba atneša milžiniškas pajamas. „Atsiranda nemažai reklamos, sutarčių, bet kol kas negaliu atskleisti daugiau informacijos. Integracija į „YouTube“ kainuoja du milijonus. Kai sekasi, iš srautinių transliacijų užsidirbu po penkis milijonus per mėnesį, taigi, 15 milijonų per ketvirtį. Daugiausia pelno duoda daina „Cadillac“. Tiesa, kol kas už ją nieko negavau, turi pasibaigti ketvirtis. „YouTube“ skelbiamų kūrinių monetizavimas per mėnesį atneša 15-20 tūkst. JAV dolerių, vaizdo klipų integravimas – nuo penkių milijonų“, – patikslino atlikėjas.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)