Kaip praneša portalas new.sky.com., atlikėjas Johnas Legendas socialiniuose tinkluose rašė: „Sveikiname išrinktąjį prezidentą Bideną ir viceprezidentę Harris! Dėkojame, kad pasirinkote tarnauti šaliai šiuo iššūkių kupinu metu“.

Tuo tarpu garsus rašytojas, daugybės knygų autorius Stephenas Kingas pakomentavo trumpai, tačiau poziciją išsakė aiškiai.

„Tai viena geriausių dienų mano gyvenime“, – rašė jis.

Pokalbių laidų vedėja Ellen DeGeneres taip pat neslėpė džiaugsmo: „Šiandien – istorinė diena. Sveikinu išrinktąjį prezidentą ir viceprezidentę“.

Tuo tarpu Kim Kardashian, kurios vyras Kanye Westas taip pat dalyvavo JAV prezidento rinkimuose, socialiniuose tinkluose publikavo J. Bidono bei K. Harris nuotrauką – vietoj žodžių moteris įrašą papuošė trimis širdelėmis.

Visame pasaulyje puikiai žinoma atlikėja Pink tviteryje rašė: „Ši žinia mane privertė nubraukti ašarą. Apėmė tikras palengvėjimas dėl savo šalies. Džiaugiuosi už Kamala Harris, ji – tikras įkvėpimas moterims. Ši šalis turi dar daug ką nuveikti kartu. Melsiuos,kad mes kartu tai padarytume.“

Pasisakė ir atlikėja Demi Lovato.

„Šiandien reikia švęsti ne prieš tuos, kurie priešinasi jūsų pažiūroms ir vertybėms. Šiandien reikia švęsti iš meilės – kovoti su neapykanta, kuri mus buvo apėmusi pastaruosius ketverius metus“, – rašė ji.

Garsioji Lady Gaga „Instagram“ socialiniame tinkle sakė: „Joe Bidenai, Kamala Harris ir Amerikos žmonės – jūs ką tik atlikote vieną didžiausių gerumo ir drąsos žingsnių, kokį tik žmonija yra mačiusi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)