Galbūt prideginote vištą, ruoštą pažinčiai su anyta? O gal vegetarui patiekėte kepsnį su krauju? Gal patekote į pikantišką situaciją, kai besiglamonėjant virtuvėje jus užklupo, o gal liūdnai prasidėjęs vienišas vakaras virto smagia šeimos vakariene?

Nutikimų virtuvėje būna pačių įvairiausių – papasakokite mums savuosius ir gaukite puikių dovanų! Kviečiame dalyvauti konkurse „Juokas virtuvėje“.

Iki lapkričio 30 dienos aprašykite mums savo juokingiausią nutikimą virtuvėje. Pasakojimas turi būti ne trumpesnis kaip 100 žodžių ir gali atspindėti bet kurią temą, svarbu, kad įvykis būtų nutikęs virtuvėje ar susijęs su ja.

Laiškus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt . Siųsdami laišką temos laukelyje nurodykite „Juokas virtuvėje“, taip pat nepamirškite į patį laišką pakartotinai įrašyti savo el. pašto ir/ar kitų kontaktinių duomenų, kad laimėjimo atveju galėtume su jumis susisiekti.

Jei pageidaujate likti anonimais, atsižvelgsime į tai ir viešai nenurodysime jūsų pavardės.

Konkurso prizai – nuostabūs „Zyle“ ir „Delma“ rinkiniai! Trys populiariausių pasakojimų autoriai bus apdovanoti ypatingos kokybės „Zyle“ maisto smulkintuvais. Smulkintuvas turi du papildomus indelius bei šluotelės tipo antgalį, be to, yra itin kompaktiškas, tad puikiai sutalpinsite jį net ir nedidelėje virtuvėje. Apsiginklavę tokia buitine technika paruošite viską: nuo puriausių blynų ir sveikuoliškų kokteilių iki kūdikio košelės ar minkšto apkepo.

Prizas tiks visoms virtuvėms.

Taip pat laimėtojai bus apdovanoti „Delma“ margarinų rinkiniu – nuo kitų panašių produktų jis skiriasi tuo, kad tinka absoliučiai viskam. Margarinas, kurį galite tepti, ant jo kepti bei jame skrudinti? Taip, būtent. Pats skaniausias.

Delma rinkiniai tiks prie visko.

Laimėtojai bus paskelbti pirmąją gruodžio savaitę. Lauksime laiškų!