„KK2 penktadienis“ laidoje estrados grandas prisipažino, kad 93 metus ėjęs tėtis rugsėjo 1-ąją numirė laikydamas jam už rankos.

„Jo amžius jau buvo labai solidus. Aišku, kad nujautėme... Bet jis visiškai buvo savam prote, mokėjo puikiai savimi pasirūpinti. Kai paskambindavau telefonu, jis kalbėdavo kaip žmogus, kuris labai normaliai orientuojasi aplinkoje.

Galima sakyti, kad tėtis numirė ant mano rankų. Ačiū Dievui, tėčio žmona, kuri buvo už jį septyneriais metais jaunesnė, paskambino man ir sako: „Man atrodo, kad jau gęsta“. Kai aš atvažiavau, jis dar atsigavo, paėmė mano ranką, aš jam laikiau už peties. Jis jau sunkiai, bet paskutinius sakinius pasakė. Sakė: „Ačiū tau, Edmuti“.

Aš labai panašus į savo tėtį. Kartais pastebiu, kad mūsų judesiai, rankų gestikuliacija atrodo identiškai. Ir kai matai, kad žmogus išeina, galvoji, kad tau pačiam jau irgi ganėtinai... Ir tada pradedi galvoti, kad kiekvieną dieną reikia gyventi ir džiaugtis“, – laidoje „KK2 penktadienis“ kalbėjo E. Kučinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)