E. Macronui paskelbus nacionalinį karantiną, Prancūzijoje įsigaliojo draudimas išeiti iš namų be svarbaus tikslo, uždaromi restoranai ir kiti ne pirmo būtinumo verslai. Dėl to šalies krepšinio lyga apsisprendė stabdyti pirmenybes, iki gruodžio atidėtos ir šalies futbolo taurės varžybos.

Nepaisant įvestų apribojimų, ASVEL paskelbė, jog ketvirtadienio vakarą Eurolygos rungtynės su Kauno „Žalgiriu“ bus žaidžiamos sirgalių akivaizdoje. Liono priemiesčio ekipa leis į „Astroballe“ areną patekti 1000 žmonių.

1995 metais atidaryta arena gali talpinti 5,5 tūkst. sirgalių.

ASVEL likus porai valandų iki rungtynių paskelbė, jog klubas nesulaukė jokių įsakymų į areną sirgalių neįleisti. Sirgaliams buvo pranešta, jog jie drąsiai gali atvykti.

„Žalgirio“ mačas su ASVEL prasidės neįprastu metu – 19 val. Lietuvos laiku. Jo pradžia buvo paankstinta, mat dar prieš tai Prancūzijoje įvesta komendanto valanda nuo 21 val. vakaro.

Dėl COVID-19 atvejų komandoje gausos, ASVEL šį sezoną Eurolygoje sužaidė tik du susitikimus ir abu juos pralaimėjo. Šią savaitę prancūzai galiausiai surinko 8 sveikus krepšininkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)