Delfi žiniomis, nemalonumai garsų dainininką pasivijo dėl to, kad jo valdoma įmonė laiku nepateikė metinės finansinės ataskaitos Registrų centrui, kaip to reikalauja numatytas įstatymas.

Už tai Ž. Žvaguliui buvo skirta minimali bauda – 200 eurų. Kaip teigia teismo atstovai, pats į posėdį atvykęs dainininkas su šiuo sprendimu sutiko ir nebuvo linkęs ginčytis.

Įprastai, įmonės, kurios vėluoja pateikti tokius dokumentus per numatytą laikotarpį, yra patraukiamos administracinėn atsakomybėn, tačiau toks nusižengimas dainininkui buvo pirmasis jo įmonės istorijoje, todėl teisėja tam pritaikė pačią minimaliausią nuobaudą.

Dėl tos pačios bylos dainininkas teismo duris pravėrė ir vakar, spalio 28-ąją. Tuomet buvo įvardijama, kad teisminiai nemalonumai atlikėją užklupo dėl aplaidaus apskaitos tvarkymo.

Delfi susisiekus su pačiu Ž. Žvaguliu, šis patikino, kad iki galo pats nežinantis, kodėl ten yra apskritai kviečiamas.

„Atvirai pasakius, aš pats nežinau, kas ten nutiko. Matyt, buhalteris pavėlavo priduoti tam tikrus dokumentus, todėl šiandien su juo ir atvyksiu į teismą pasiteirauti, kodėl esu kviečiamas. Jie anksčiau norėjo priimti sprendimą be manęs, bet aš to nenorėjau, kadangi noriu pats ateiti ir išsiaiškinti, kame čia reikalas.

Kaip suprantu, čia yra finansinės įmonės, kuri mus aptarnauja, priveltos klaidos. O į teismą aš einu jų išsiaiškinti. Tiesą sakant, ten nieko įdomaus nėra“, – vakar pasakojo pašnekovas.

Ž. Žvagulis patvirtino, kad nemalonūs reikalai yra susiję su jo valdoma įmone, o žinia, jog yra kviečiamas dalyvauti teismo posėdyje jam ir pačiam buvo naujiena.

„Aš nelabai suprantu, kodėl. Teigiama, kad viskas dėl aplaidumo, o už jį, matyt, bus atsakinga finansinė įmonė, kurią mes samdome. Neįsivaizduoju, kas blogai turėtų būti, todėl pats ir važiuoju to išsiaiškinti“, – pasakojo jis.

Pasiteiravus, ar bent galima numanyti, kaip posėdis pasibaigs, Ž. Žvagulis tuomet nebuvo linkęs spėlioti.

„Lauksiu paaiškinimo iš finansų įmonės. Tiesa, jei jie ir suklydo, aš absoliučiai nieko blogo nematau. Neklysta tik tie, kas nedirba“, – sakė garsus dainininkas.

Ž. Žvagulio prodiuserių kompanijoje dirba ir jo marti Ineta Puzaraitė-Žvagulienė. Buvusi grupės „Mokinukės“ narė ten užima administratorės pareigas.

Kaip nurodoma oficialiame įmonės puslapyje, įmonė šiuo metu prodiusuoja dviejų atlikėjų – Irenos Starošaitės ir Ž. Žvagulio – koncertinę bei kitą muzikinę veiklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)