Žiovaudami mačą pradėję katalonai įpusėjus pirmam kėliniui atsiliko net 21 taško skirtumu – 6:27. Nors po kelių itin emocingų minučių pertraukėlių svečiams šį milžinišką deficitą ir pavyko panaikinti (73:73), sėkmė lemiamu metu vis dėlto lydėjo Mursijos UCAM klubą, kuris išrašė „Barcai“ antrą pralaimėjimą čempionate – 73:77.

Po patirtos netikėtos nesėkmės Šaras kaltę prisiėmė sau.

„Aš, kaip treneris, šį kartą nesugebėjau paruošti komandos. Nesugebėjau parengti žaidėjų, nors žinojau, kad UCAM žais itin nešvariai, ties pražangos riba – būtent taip, kaip aš žaisčiau prieš „Barcą“.

Noriu pasveikinti Mursijos ekipą su pergale, nes jie jos norėjo ir nusipelnė labiau nei mes. Pirmoje dvikovos pusėje jie mus tiesiog išvarė iš aikštės. Nors paskui kažkuo atsakėme ir ėmėme žaisti kiek geriau, bet paskutinėmis minutėmis mūsų sprendimai nebuvo teisingi, todėl ir nepakeitėme rezultato“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.


Koją „Barcelonai“ kišo klaidos, kurių buvo padaryta net 19, ir prastas pataikymas iš toli – 5 iš 20 tritaškių (25 proc.).

„Barca“ (5/2) šiuo metu Ispanijoje užima trečią vietą. Pirmauja dar nesuklupę Madrido „Real“ (7/0) ir Tenerifės „Iberostar“ (6/0).

Penktadienį katalonų laukia Eurolygos mūšis svečiuose su Roko Giedraičio atstovaujama Vitorijos „Baskonia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)