Pirmą kartą į Seimą išrinktas Seimo narys tikina, kad jam nėra baisu neįvykdyti pažadų: jis įsitikinęs, kad jam pavyks.

„Atėjau į politiką, nes noriu įgyvendinti pokyčius LGBT, bet kalbant apskritai, manau, kad žmogaus teisės ilgą laiką buvo pasodintos ant atsarginio suolelio, todėl esu tas, kuriems žmogaus teisės yra ir bus labai svarbios“, – sako pašnekovas.

T. V. Raskevičius, paklaustas, ar taikystųsi į teisingumo ministro postą ar Seimos žmogaus teisių komiteto pirmininko pareigas, pašnekovas teigia, kad jam prioritetas yra ne postų dalyba, o koalicijos, sugebėsiančios įgyvendinti Laivės partijos idėjas, suformavimas. Tiesa, naujasis Seimos narys užsiminė, kad jis savo darbą matytų Seimo žmogaus teisių komitete. Kita vertus, ir ministro posto pašnekovas nesibodi.

Taip pat T. V. Raskevičius pridūrė, kad ketina Seime būti toks pat aktyvus, koks buvo rinkiminės kampanijos metu.

„Nesiruošiu būti tylenis, nesiruošiu sėdėti ir nieko neveikti, ketinu siūlyti įstatymų projektų ir tikrai aktyviai dalyvauti Seimo veikloje“, – pabrėžia politikas.

Pasak T. V. Raskevičiaus, Laisvės partija netiki būti valdančioji partija, kuri formuos koaliciją, tačiau užsiminė, kad partija lauks kvietimo, nes norės įgyvendinti partijos idėjas.

„Mes nebūsime valdančioji partija, kuri formuos koaliciją, mes lauksime kvietimo ir norėsime įgyvendinti savo idėjas, kurios sudaro mūsų partijos širdį“, – sako T. V. Raskevčius ir priduria, kad į koaliciją neitų su tomis partijomis, kurios siekia skaldyti ir siekia įbauginti.

„Reikia žiūrėti į ateitį, o ne į praeitį“, – priduria pašnekovas.