Įsitikinęs, kad niekam mašina netrukdys – nuskubėjo namo. Kitą dieną sulaukęs NVSC skambučio ir pranešimo, kad dvi savaites turės saviizoliuotis, suprato, kad automobilis ten turės pastovėti kiek ilgiau.

Po kelių dienų namo bendruomenės feisbuke Paulius pastebėjo pasiūlymą „susirinkti savo mašiną, nes situacija – šūdina“. Nuotraukose, kuriose humoristas pasidalijo su „Delfi“ matyti, kad kaimynai kerštaudami tėškė į automobilį išmatų.

Paulius Mikolaitis-Paul De Miko sulaukė dvokiančio kaimynų keršto

„Kas taip pasielgė – neįsivaizduoju. Bet vieninteliai, kuriems galėjo užkliūti tas mano kibiriukas – seno kaimo namo savininkai. Bet juk aš neužstačiau jokio įvažiavimo, pravažiavimo ar vartų. Mašina buvo palikta prie tvoros.

Buvau mažų mažiausiai nustebintas tokio „civilizuoto“ problemos sprendimo būdo, bet, po to, kai istorija pasidalinau instagrame, gavau dešimtis analogiškų istorijų, kuomet įvairių mikrorajonų kiemų bobulės tepa automobilius įvairiausiomis substancijomis, jeigu automobiliai yra parkuojami ne pagal jas. Na, bent jau ne aš vienas toks.

Aš negaliu liudyti, jog taip pasielgė bobulė. Gal tai buvo diedukas, o gal šiaip piktas (imbecilas) vyriškis. Bet, kad bus šito tvarto, esančio šalia Žalgirio g. 96 namo, tai turbūt galima daryti tokią prielaidą. Nes tikrai daugiau niekam nemaišiau šioje vietoje“, – „Delfi“ komentavo Paul De Miko.

Nors situacija ne iš maloniųjų, „Delfi“ Paul De Miko vėliau patikino, kad situacija išspręsta – automobilis jau nuplautas ir pastatytas į savo vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)