Moteris ir jos sutuoktinis negali suvokti, kaip jie abu užmigo ir pramiegojo sūnaus atėjimą į šį pasaulį. Įprastai prieš gimstant kūdikiui, esant sąrėmiams moterys būna pernelyg susijaudinusios ar apimtos džiaugsmo, kad užmigtų. O Laura buvo išvargusi ir užmigo, o po kelių minučių pabudo nuo slaugės šūksnių, rašoma portale babygaga.com.

Spalio 9 d. mokytoja Dalase (Teksaso valstija, JAV) dirbanti L. Thompson nuvyko į ligoninę ruoštis sūnaus gimimui. Iki gimdymo jai buvo likusi maždaug savaitė, tiesiog prieš aštuonias dienas į jos automobilį trenkėsi kitas automobilis, kurio vairuotojas važiavo per raudoną šviesą. Po avarijos 31 m. moteriai prasidėjo sąrėmiai, taigi jai nurodė gulėti lovoje. Kaip rašo „Yahoo! News Australia“, dieną moteriai atliko epidūrinę nejautrą, po to ji jautėsi taip, tarsi būtų sustojęs laikas. Gimdymas tęsėsi 9 valandas, jau du vaikus turinti moteris visiškai išseko, ji nebejautė kairės kojos, o gimdos kaklelis buvo atsivėręs 6 cm. Kadangi atsivėrimas buvo dar nedidelis, gydytojai nemanė, kad ji greitai pagimdys.

Seselės patarė Laurai ir jos vyrui Nathanui nusnausti, taigi apie 22 val. jiedu užmigo. Tačiau praėjus vos 20 min., seselė ėmė šaukti. Sutuoktiniai pabudo ir suvokė, kad ji šaukia: „Kūdikis lovoje!“ Pasirodo, miegodama moteris pagimdė sūnų.

Seselė užėjo į palatą tik pažiūrėti, kaip jaučiasi gimdyvė. Ji norėjo pažadinti Laurą, atklojo antklodę, o tada pamatė kūdikį. Seselė skubiai pakvietė daugiau medikų personalo. Laura teigė nejutusi gulinčio naujagimio, nes jis gulėjo jai ant kairiosios kojos, kurios ji nejautė. 34 m. sutuoktinis Nathanas ramiai miegojo ir pabudo nuo seselės šauksmo apimtas panikos.

Laura teigia, kad prisimindama šią istoriją ji juokiais. Moteris sako jautusi, kad kūdikis pilve judėjo, ir žinojusi, kad jis sveikas ir stiprus. Šią savo patirtį moteris vadina siurrealistine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)