Vienas iš jų – Nikolajus Baskovas, su serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigžde draugaujantis daug metų, skelbia starhit.ru. Jis atėjo į laidos „Sveikas, Andrejau“ studiją atšvęsti savo gimtadienio, o laidos vedėjas Andrejus Malachovas prisipažino: „Šiandien Nastia norėjo tau padaryti staigmeną ir net paskambinti į studiją. Žinau, kad judu bendraujate ir bičiuliaujatės.“

N. Baskovas truputį nustebo, išgirdęs šią naujieną. Dainininko teigimu, sužinojęs apie aktorės ligą, jis įrašė keletą palaikymo vaizdo įrašų.

„Kai Nastios sveikata pradėjo blogėti, man tai buvo didelis smūgis. Ją suprantu geriau nei kas nors kitas. Pats netekau artimo žmogaus“, – atskleidė 44-erių metų amžiaus N. Baskovas.

Jo manymu, A. Zavorotniuk labai reikalinga ne tik artimiesiems, bet ir visiems gerbėjams bei draugams. „Graži, spindinti, visada viską daranti su užsidegimu, nepaisant aplinkybių. Noriu pasakyti, kad kai su sunkiomis ligomis kovojantys žmonės išsikelia tikslą ir nenuleidžia rankų, tada įvyksta stebuklai. Bet kai tik žmogus nuleidžia rankas ir sako, jog jam pasidarė nuobodu, jog pavargo nuo vieno ar kito dalyko, jo žodžius išgirsta Visata“, – samprotavo hito „Šarmanka“ atlikėjas.

N. Baskovui pačiam teko kelerius metus slaugyti sergantį tėtį, kuris ketverius metus kovojo su sunkia liga. Mylimas sūnus rado geriausius gydytojus ir padarė viską, kas įmanoma, kad tėčiui būtų lengviau, tačiau pernai jis mirė.

„Tėtis sunkiai sirgo. Ypač nelengvi buvo treji metai, nes man reikėjo šypsotis ir linksminti kitus. O paskutiniaisiais gyvenimo metais tėtis kartais nebeatpažindavo žmonių. Laikiau jį už rankos, o jis spaudė manąją, nes jau nebegalėjo kalbėti“, – televizijos eteryje prisiminė dainininkas.

Žinia, kad A. Zavorotniuk serga smegenų vėžiu, paaiškėjo praėjusiais metais. Žvaigždė iš pradžių atšaukė spektaklius, o paskui nustojo rodytis viešumoje. Nuo tada garsenybės niekas nematė – A. Zavorotniuk artimieji tyli ir nebendrauja su žurnalistais. Remiantis gandais, po keleto atliktų operacijų moters sveikata pagerėjo ir dabar ji taisosi Pamaskvėje stovinčiame nuosavame name. Aktorę slaugo vaikai ir mylimas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)