Gisele Bundchen – 10 mln. dolerių (8,5 mln. eurų)

Gisele Bundchen

Nors oficialiai karjerą ir baigė, Gisele Bundchen dar kartą užkopė į brangiausiai apmokamų modelių olimpą. Daugiau nei dešimtmetį klestinčių supermodelių karaliene tituluojama moteris figūravo didžiausią atlygį iš įvairių veiklų gaunančių manekenių sąrašų viršūnėse, ir dabartinis jos sugrįžimas daug kam kelia nuoširdų džiaugsmą.

Gisele Caroline Bundchen yra ne tik modelis, bet ir aktorė, taip pat prodiuserė, primenama portale greatsinside.com. Ji gimė ir užaugo Brazilijoje. Savo, kaip modelio, karjerą moteris pradėjo paskutiniame praeito amžiaus dešimtmetyje, o jos išpopuliarėjimas 1999-aisiais laikomas nulėmusiu „heroin chic“ įvaizdžio eros pabaigą. Kartais vieninteliu lig šių dienų išlikusiu tikru supermodeliu vadinama G. Bundchen yra specifinio žengimo podiumu „horse walk“ pradininkė. Nuo 2000-ųjų iki 2007-ųjų vidurio ji dalyvavo „Victoria‘s Secret“ apatinio trikotažo kolekcijų pristatymuose.

G. Bundchen, kaip aktorės, karjerą ženklina antraplaniai vaidmenys filmuose „Taxi“ (2004 m.) ir „Ir velnias dėvi Prada“ („The Devil Wears Prada“) (2006 m.).

Šios moters vardas jau ilgą laiką siejamas su daugybe labdaros bei humanitarinių organizacijų, tarp kurių – „Gydytojai be sienų“ ir „Gelbėkite vaikus“.

Rosie Huntington-Whitely – 11,5 mln. dolerių (9,8 mln. eurų)

Rosie Huntington-Whiteley – viena labiausiai kerinčių Anglijos modelių. Ketvirtą vietą daugiausia uždirbančių manekenių sąraše užimanti moteris yra gimtojoje šalyje savo jėgomis iškilęs talentas. Daugiausia pajamų ji gavo iš savo vardo apatinio trikotažo, makiažo ir kvepalų linijų, kuriomis prekiauja „Marks & Spencers“.

Chrissy Teigen – 11,5 mln. dolerių (9,8 mln. eurų)

Dėl ypač didelio aktyvumo socialiniuose tinkluose, amerikiečių modeliui, buvusiai „Sports Illustrated“ viršelio žvaigždei Chrissy Teigen, reikia manyti, nebuvo pernelyg sunku praplėsti savo veiklos sritį. Be pozavimą žurnalams, Ch. Teigen kuruoja nuosavą virtuvės reikmenų liniją, išleido jau dvi receptų knygas ir veda televizijos laidą „Lip Sync Battle“.

Karlie Kloss – 13 mln. dolerių (11,1 mln. eurų)

Karlie Kloss

Karlie Kloss vadinama viena gražiausių amerikiečių manekenių. Be dalyvavimo drabužių kolekcijų pristatymuose, ši moteris yra ir verslininkė. Nuo 2011-ųjų iki 2014-ųjų ji buvo viena iš „Victoria‘s Secret“ angelų.

Kendall Jenner – 22,5 mln. dolerių (19,2 mln. eurų)

Kendall Jenner

Kendall Jenner šiuo metu laikoma viena gražiausių pasaulio moterų. Ji užima aukščiausią vietą brangiausiai apmokamų modelių sąrašuose. Nepaisant pastaruoju metu pasigirdusios kritikos dėl baleto technikos neišmanymo, K. Jenner grynosios pajamos pernai sudarė solidžią 10 mln. dolerių (8,5 mln. eurų) sumą. Kyla pagrįstų abejonių, ar jai svarbu, ką šneka heiteriai: juk šiaip ar taip, jos „Instagram“ paskyros sekėjų būrys – vienas iš gausiausių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)