Jis pakeitė pirmąjį bosistą Larry Van Kriedtą, tačiau po kelias savaites trukusios karjeros buvo atleistas. Po šio skaudaus įvykio velionis baigė muzikanto karjerą, o jo vietą greitai užėmė Markas Evansas.

Apie P. Matterso mirtį buvo pranešta feisbuke. Jo bičiulis rašė, kad jo rokeriškas gyvenimo būdas visiškai netiko brandžiame amžiuje.

„Esame šokiruoti ir liūdni, – socialiniame tinkle rašė muzikanto draugas. – pirmą kartą Paulą sutikau 1973-aisiais, kai jis koncertavo su grupe Hamiltone ir ten atliko „Armageddon“ kūrinį. Kai gyvenau Toronte jis kartą vėlai vakare atvyko į mūsų vakarėlį ir, pamenu, jam su mumis buvo labai smagu. Paskui, kai 1975-aisiais jis paliko grupę AC/DC, mudu kartu koncertavome su grupe „Miss Australia Band“, – pasakojo vyriškis.

P. Mattersas nebuvo linkęs dalyti interviu. Po to, kai paliko garsiąją grupę, jis atsitvėrė tylos siena ir su žiniasklaida pasikalbėjo tik 2017-aisiais, kuomet apie grupę ir išėjusius jos narius buvo kuriamas biografinis filmas „The Last Highway: The Untold Story of Bon Scott and AC/DC's Back in the Black“. Vyras papasakojo, kada tarp jųdviejų su grupės vokalistu Bonu Scottu įvyko kivirčas, padaręs įtaką jo karjeros pabaigai.

„Bonas tąkart priėjo prie manęs autobuse ir pareiškė, kad koncerte Melburne su grupe nepasirodysiu. Tad tądien, kai turėjome koncertuoti mokiniams vienoje Sidnėjaus mokyklų, aš taip pat negrojau. Nusisukau ir neištariau jam nė žodžio. Apsisukau ir nuėjau“, – pasakojo muzikantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)