Iki spalio 26 d. suskubkite ir sukurkite savo svajonių krepšinio komandą. Registruokite savo mokyklą ir rinkite daugiausia „Patinka" paspaudimų projekte „Duok žaibą žvaigždei II"!

Pagrindinius laimėtojus nudžiugins konkurso mecenato „Norfa" įsteigtas prizas – net 25 krepšinio kamuoliai! Odiniai, specialiai šiam konkursui pagaminti kamuoliai, bus išdalinti ir kitiems konkurso dalyviams.

Antrąją vietą užėmusi mokykla gaus – 20 krepšinio kamuolių, o 3–5 vietas užėmusioms mokykloms bus išdalinta dar po 15 specialiųjų krepšinio kamuolių.

Projekto iniciatoriai taip pat žada papildomus prizus: po tris vienetus krepšinio kamuolių, kuriuos įsteigė projekto mecenatas „Norfa" pirmosioms 200 mokyklų, surinkusioms ne mažiau kaip 300 balsų.

Šiuos papildomus krepšinio kamuolius taip pat gaus ir 1–5 vietos laimėtojos mokyklos, jei jos yra tarp 200 pirmųjų, pasiekusių ne mažiau kaip 300 balsų. Taip pat balsavimo etape, kuris truks nuo spalio 27 d. iki lapkričio 20 d., visi balsuojantys užsiregistravę ir kontaktus palikę balsuotojai dalyvauja burtų traukime ir galės laimėti dar net 50 kamuolių.

Nugalėtojų lauks ir krepšinio žvaigždžių renginys jų mokykloje! Renginio metu moksleivių laukia įdomūs edukaciniai pranešimai, žaidimai, ir svarbiausia – įvairios užduotys krepšinio aikštelėje su krepšininkais bei žvaigždėmis. Pirmos vietos laimėtojas burtų keliu bus renkamas iš 5-ių, daugiausiai „Patinka" surinkusių mokyklų.

Daugiau informacijos rasite paspaudę štai čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją