„Žalgiris“ su trimis pergalėmis sezono starte demonstruoja puikią sportinę formą. Po dviejų prastų rungtynių per pirmąsias savaites pradėjome rasti ritmą ir grįžtame prie gero žaidimo. Tai matėsi dvikovoje Berlyne su ALBA“, – Eurolygos oficialiai interneto svetainei sakė E. Atamanas.

Sezono starte „Anadolu Efes“ komanda 69:73 nusileido Sankt Peterburgo „Zenit“ ir 71:80 pralaimėjo Stambulo „Fenerbahče“, o trečiame ture iškovojo pirmą pergalę Berlyne prieš ALBA – 93:72.

„Norėdami laimėti prieš „Žalgirį“ turime demonstruoti tokį patį žaidimą puolime. Rungtynės bus tikros ir išties labai sunkios – išvykoje ir prie „Žalgirio“ fanų“, – neabejojo turkų ekipos treneris.

"Žalgiris" - "Anadolu Efes"

Anot „Anadolu Efes“ puolėjo Adrieno Moermano, komanda nepradėjo naujo sezono taip, kaip norėjo, tačiau pergalė prieš ALBA praėjusią savaitę buvo labai svarbi.

„Žalgiris“ yra labai stipri krepšinio šalies komanda. Jie laimėjo tris pergales ir visas žaisdami išvykoje. Turime būti labai atsargūs ir žaisti savo žaidimą. Jei kovosime kaip komanda, tikiu, kad galime iškovoti antrą pergalę šią dvigubą Eurolygos savaitę“, – sakė jis.

Tai bus 17-oji tarpusavio dvikova šį šimtmetį Eurolygoje. „Žalgiris“ pagal pergales kol kas lenkia „Anadolu Efes“ – 9:7. Paskutinį sezoną Stambulo komanda dukart įveikė Lietuvos čempionus – 74:68 Kaune ir 96:91 namie. „Anadolu Efes“ laimėjo 4 iš 5 paskutinių rungtynių Kaune.

Ketvirtadienio Eurolygos dvikova „Žalgiris“ – Anadolu Efes“ prasidės 20 val.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)