Pasidžiaugdama puikia savijauta po gimdymo žinią „Delfi“ patvirtino pati Laima.

Mažylei šeima jau išrinko vardą. „Mažyčiui savo stebuklėliui išrinkome Emilijos vardą“, – „Delfi“ sakė žinoma moteris.

Kol kas Laima su dukrele ilsisi ligoninėje.

„Mama ir tėtis. Gediminai, ar gali tuo patikėti? Dieve, daugiau nei šis stebuklas, kurį mums dovanojai, daugiau tavęs prašyti aš jau nebegaliu“, – feisbuke paskelbė L. Tamulytė-Stončė.

Apie tai, kad laukiasi moteris socialiniame tinkle pranešė prieš dvi savaites.

„Ryte pabusiu vieną laimingiausių dienų pasaulyje. Laimingiausią ne todėl, kad pati sutiksiu dar vieną savo 13-dienį, o svarbiausia, kad turiu tave, mano dar mažyti Dievo stebukle, besiglaudžiantis prie mano širdies. Tu mano didžiausia dovana, man tu visas pasaulis", – rašė mama L. Tamulytė.

Delfi primena, kad Laima Tamulytė-Stončė ne kartą buvo užsiminusi ir atviravusi apie tai, kad jiedu su vyru negali susilaukti vaikų. Tuomet ji prisipažino, kad kreipėsi į medikus.

Pora susituokė prieš 9-erius metus, Molėtuose. Tardama „taip" savo gyvenimo draugui, L. Tamulytė graudinosi. Tuo pat metu susirinkę artimieji taip pat negalėjo sulaikyti džiaugsmo ašarų. Jaunasis lemtingu momentu „taip" tarė ryžtingai ir užtikrintai.

Pora susipažino dar studijų metais, Valentino dienos išvakarėse. Dainininkei Gediminas tuomet jau kurį laiką buvo kritęs į akį, tačiau vyras į Laimą nekreipė dėmesio. Drauge su kolegėmis L. Tamulytė piešė meilės dienai skirtus atvirukus ir klijavo juos prie joms patikusių vaikinų durų. Savąjį atviruką Laima nusiuntė Gediminui ir jau Valentino dienos vakarėlyje jiedu čiulbėjo it balandėliai.

Pora susižadėjo 2009-ųjų spalį, švenčiant 30-ąjį L. Tamulytės jubiliejų. Jų sužadėtuvės įvyko po dešimtmetį trukusios draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)