22-ejų K. Giedraitis iš sostinės klubo į Pasvalį atvyksta nuomos pagrindu.

194 cm ūgio gynėjas praėjusį sezoną „Betsafe-LKL“ (LKL) pirmenybėse, atstovaudamas „Rytui“, per 7 minutes fiksavo 3,1 taško ir 1,8 naudingumo balo vidurkius.

Tuo metu 2019-ųjų vasarą į „Pieno žvaigždes“ atvykęs E. Lasenbergs šį sezoną LKL pirmenybėse sužaidė ketverias rungtynes ir per 12 minučių pelnė po 3,8 taško, atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 2,8 naudingumo balo.

„Ryto“ komandos strategas Donaldas Kairys mano, kad Karoliui tai bus puiki galimybė gauti žaidybinio laiko.

„Mes labai džiaugiamės Karolio, kaip krepšininko, augimu ir tobulėjimu šią vasarą. Pasvalyje jis turės daugiau žaidybinės praktikos ir tikimės, kad kitą sezoną dės dar vieną žingsnį į priekį bei įsitvirtins mūsų sudėtyje“, – teigia „Ryto“ vyr. treneris.

Penktadienį „Pieno žvaigždėms“ buvo atlikti COVID-19 testai, po kurių paaiškės, ar sekmadienį Pasvalyje įvyks penktojo turo susitikimas su Panevėžio „Lietkabeliu“ (2-2).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)