Dėl traumos nežaidęs 30 metų G. Monroe ketvirtadienį jau treniravosi su komanda ir veikiausiai turėjo debiutuoti su „Chimki“ marškinėliais dvikovoje su „Žalgiriu“. Kartu su legionieriumi dėl COVID-19 teigiamo testo priverstas karantinuotis ir vienas iš jaunųjų žaidėjų M. Baraškovas.

Priminsime, kad po Eurolygos starto praėjusią savaitę ir dvikovos su Atėnų „Panathinaikos“ trys Maskvos srities ekipos žaidėjai Janis Timma, Jevgenijus Voronovas ir Jordanas Mickey užsikrėtė koronavirusu.

Vis dar karantine yra naujokas Errickas McCollumas, o starto penketo žaidėjai Aleksejus Švedas ir Stefanas Jovičius yra traumuotų žaidėjų sąraše.

Prieš pat kelionę į Maskvą buvo paskelbta, kad teigiamas COVID-19 testas nustatytas ir „Žalgirio“ vidurio puolėjui Joffrey Lauvergne.

Prancūzas liko Kaune. Jam pakartotinis testas dar kartą bus atliktas penktadienį. J. Lauvergne jokių koronavirusui būdingų simptomų nejaučia ir liko izoliuotis namuose. Į Rusiją vykstančiame komandos dvyliktuke jį pakeitė Marekas Blaževičius.

Grįžus iš Maskvos žalgiriečiams dar kartą bus padaryti COVID-19 testai.

Maskvos srities „Chimki“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynės prasidės 20 val.

"Žalgirio" ir "Chimki" tarpusavio rungtynių statistika

Koronavirusas nustatytas ir trims Sankt Peterburgo „Zenit“ atstovams – žaidėjams Austinui Hollinsui ir Antonui Puškovui bei personalo nariui Andrejui Kozlovui. Apie tai Rusijos klubas paskelbė penktadienio rytą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)