„Daug kas klausė, kas tos „Bertulinės“. Atsakysiu“, – socialiniuose tinkluose neeiline idėja dalijosi prodiuseris ir tęsė.

„Pastaruosius porą metų savo gimtadienius su Vytautu Mikaičiu švęsdavome būdami už jūrų marių, toli nuo Lietuvos. Šiemet nuo sveikinimų pabėgti nepavyko, todėl sugalvojau, kad reikia padaryti kažką prasmingesnio nei tik eilinį gimtadienio vakarėlį.

Taip kilo „Bertulinių“ mintis – surengti labdaringą mini privatų festivalį, kurio metu žmonės vietoj įėjimo bilieto ir dovanų aukotų savo pinigus Rimanto Kaukėno paramos fondui, kuris rūpinasi sunkiai sergančiais vaikais.

Savo „taip“ davė ir neatlygintinai koncertuoti sutiko Vidas Bareikis, „69 danguje“, „8 Kambarys“, Natalija Bunkė, „Black Biceps“ ir Mantas Bendžius. Ačiū labai jums!“ – dėkojo sukaktuvininkas.

Labdaringame gimtadienyje iš viso dalyvavo apie 160 žmonių. Visi jie kartu surinko 2635 eurus.

„Dabar su R. Kaukėno paramos grupe spręsime, kaip šią sumą tikslingiau panaudoti. Greičiausiai pusę sumos skirsime būtinosios pagalbos reikmėms, o kitą – vaikų svajonių pildymui.

Labai tikiuosi, kad „Bertulinės“ taps kasmetine tradicija ir kitąmet surinksime dvigubai didesnę sumą!“ – entuziazmo neslėpė M. Bertulis.

Kartu su šia džiugia žinia prodiuseris su Delfi pasidalijo ir privataus vakarėlio akimirkomis, kuriose matyti, kad šios linksmybės į atmintį giliai įsirėš ne tik sukaktuvininkui, o ir kartu šėlusioms kitoms garsenybėms.

„Gimtadienis, kurio nenorėsiu niekada pamiršti. Ačiū visiems už sveikinimus ir už tai, kad nutikote man“, – dar kartelį visiems dalyvavusiems ir prisidėjusiems dėkojo M. Bertulis.

Gimtadienio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)