Pasak atlikėjos, plaukai jai visada buvo labai svarbus moteriškumo simbolis, bet po nevykusio šukuosenų eksperimento paauglystėje teko ilgai graužtis, rašoma spaudos pranešime.

„Mano plaukai buvo ilgi ir labai gražūs. Tačiau nusidažiau juos per tamsiai, praktiškai juodai. Ir man ta spalva netiko! Tada plaukus ėmiau šviesinti. Šis procesas juos taip pažeidė, kad pasidarė vos žemiau pečių. Sceniniams pasirodymams išsigelbėjimu tada tapo prisegami plaukai arba juostinis priauginimas“, – pasakojo Irūna.

Atvėrusi vienos žinomiausių Lietuvoje priauginimo studijų „Elitera“ duris, Irūna sako jautėsi patekusi į patikimas rankas. Kadangi dažniausiai merginos plaukai būna tamsūs, ji pasiryžo išbandyti netradicinį variantą – ombre stiliaus sruogas. Su studijos direktore Gintare Eimantaite nusprendė, kad geriausiai merginos charakterį pabrėžtų juodojo šokolado spalvos plaukai su turkio spalvos galais. Specialistė patarė naudoti keratino mikrokapsulių priauginimo metodą: jis unikalus tuo, kad kapsulės yra itin mažos ir praktiškai nesijaučia nešiojant. Be to, plaukus galima rišti įvairiausiais būdais ir kapsulių nematyti.

Dar prieš pokyčius Irūna atliko apklausą socialiniuose tinkluose, kokį plaukų atspalvį geriau rinktis. „Artimiausi žmonės nubalsavo, kad rinkčiausi plaukus mėlynais galais. Tikriausiai dėl to, kad jie mane gerai pažįsta. Mažiau pažįstami ir mano sekėjai rekomendavo rinktis standartinį, kuklesnį variantą“, – pasakojo atlikėja.

Po valandą trukusios procedūros Irūna negalėjo atitraukti akių nuo veidrodžio. „Ši mėlyna spalva atrodo nuostabiai! Negaliu atsigrožėti“, – džiaugėsi ji.

Irūna neslepia – ji niekada nevengdavo pokyčių ir visada mėgo išsiskirti iš minios. Paatviravo, kad ateityje planuoja sruogų galų spalvą keisti pagal nuotaiką – pridėti violetinio tono ar parausvinti. Taip pat nevengtų ir raudonos spalvos.

Su šypsena veide iš studijos išėjusi Irūna sakė nekantraujanti išgirsti, kaip jos pokyčius įvertins namiškiai. „Sūnui turėtų labai patikti. Mėlyna spalva yra jo pati mėgstamiausia“, – džiaugėsi atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (475)