Goda taip nekentė savo pilvo, kad pradėjo slapstytis nuo vyro Evaldo, rašoma pranešime spaudai.

„Jis mano to tikrojo pilvo nelabai turbūt yra matęs. Aš jį stengdavausi paslėpt, kaip nors užsikelti šortus ar kelnes. Man nejauku būdavo. Žinau, kad jis mylėtų mane ir su storu pilvu, ir nutukusią, spuoguotą, bet aš pati nejaukiai jaučiuosi”.

Goda pasiryžo operacijai. Plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis nusiurbė riebalus nuo Godos pilvo ir transplantavo juos į sėdmenis!

„Pasiurbė šonus ir panaudojo į kitas vietas. Ant sėdmenų buvo plokštuma”, – KK2 laidoje transformacijomis šį vakarą džiaugsis Goda Petrauskienė.

Kol kas Godai labai sunku judėti. Skauda ir šonus, ir pilvą, ir sėdmenis. Todėl vyras Evaldas savo žmoną nešioja į lovą.

„Sunkiausia yra gultis, atrodo, kiekvienas žingsnis tiek jėgų reikalauja. Galiu gulėt tik ant nugaros. Ir taip dar dvi savaites”.

Išskirtiniai kadrai iš Godos Petrauskienės operacijos ir transplantacijos – jau šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., populiarioje LNK televizijos laidoje KK2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)