Po pertraukos, kai jau atrodė, kad visa senoji karta atsitraukė, „AC/DC“ sugrįžta su vokalistu Brianu Johnsonu, kuris 2016-aisiais dėl pažeisto ausies būgnelio paliko grupę.

Taip pat prie kultinės australų grupės prisijungia gitaristas Cliffas Williamsas, kuris irgi 2016-aisiais, pasibaigus AC/DC pasaulinėms gastrolėms, paliko „AC/DC“. Grupėje jis grojo nuo 1977 metų.

Galiausiai trečia džiugi žinia, kad ir 2015-aisiais iš grupės išmestas ilgametis būgnininkas, lietuvių kilmės muzikantas Philas Ruddas irgi sėda atgal prie būgnų. O vietoje 2017 m. mirusio Malcolmo Youngo gitarą į rankas paėmė legendinio muzikanto sūnėnas Stevie Youngas.

Grupės ašimi išlieka Angusas Youngas, kuris 1973-aisiais kartu su broliu Malcolmu subūrė „AC/DC“ ir tapo viena populiariausių grupių istorijoje. Grupės įrašai parduoti daugiau nei 200 milijonų egzempliorių tiražu.

Netrukus pasirodys ir septynioliktasis šių roko ikonų albumas „POWER UP“. Tai bus pirmasis studijinis „AC/DC“ įrašas nuo 2014-ųjų „Rock Or Bust“. Kaip ir pastarojo, taip ir šio prodiuseriu tapo Brendanas O‘Brienas. Albumas pasirodys jau lapkričio 13 d.

Apie savo sugrįžimą „AC/DC“ prašneko dar šį rudenį, o jau šiandien galime išgirsti ir pirmąjį singlą, kuris išlaiko puikiai atpažįstamą grupės skambesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)