„Naujagimis vardu Benas. Benas hebrajiškai reiškia sūnus, viskas labai paprasta“, – „Delfi“ paaiškino žinomas vyras.

Naujagimis gimė Tel Avivo ligoninėje. Prieš šešerius metus susituokusi pora drauge augina ketverių dukrą Liepą, kuri irgi gimė svetur.

„Dėl karjeros taip jau susiklostė, kad abu gimdymai įvyko už Lietuvos ribų. Pirmasis Olandijoje ir dabar Izraelyje. Kaip tėvas jaučiau pareigą kiek galėdamas padėti savo žmonai, tad dalyvavau abiejuose gimdymuose.

Aišku, kiekvienoje šalyje yra tam tikrų skirtumų, bet tiek Olandijoje, tiek Izraelyje medicinos lygis pats aukščiausias. Visi rūpinasi, ypatingai padeda užsieniečiams. Nuolatos klausia kaip jaučiasi, atsako į visus klausimus, jaučiamas didelis rūpestis ir panašiai“, – „Delfi“ sakė E. Šetkus.

Savo laime praėjusių metų geriausiu futbolininku išrinktas vyras pasidalijo ir instagrame.

„Labas rytas pasauli, aš čia“, – rašė laimingas tėtis, dalindamasis
nuotrauka, kurioje kartu su žmona sūpuoja mažylį.

Pasitinkant naują gyvybę sutuoktiniams teko dėvėti kaukes, tačiau didesnių reikalavimo, anot sportininko, jiems taikoma nebuvo.

„Dėl koronos kažkokių didesnių apribojimų nebuvo. Žmonai atliko Covid-19 testą ir reikėjo dėvėti apsaugines kaukes“, – patikino vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)