Abu strategai jaučiasi gerai ir simptomais nesiskundžia, bet dabar yra saviizoliacijoje.

Sekmadienį „Barcelona“ ACB lygoje susitinka su „Gipuzkoa“ klubu. Jei mačas nebus nukeltas, per jį prie katalonų vairo stovės Šaro asistentas Davidas Garcia.


Ketvirtadienį „Barca“ namuose 76:66 patiesė Eurolygos čempionus Maskvos CSKA krepšininkus, kuriuos treniruoja graikas Dimitrios Itoudis, prieš sezono pradžią kelias savaites sirgęs COVID-19.

Kitą ketvirtadienį „Barcelona“ svečiuosis Rusijoje, kur susitiks su Sankt Peterburgo „Zenit“.

Eurolyga pandemijos akivaizdoje paskelbė sveikatos ir saugumo protokolo taisykles, kurių privalo laikytis turnyro dalyviai. Komandų žaidėjai, trenerių štabas ir teisėjai – nuolat testuojami, o rungtynės susidarius nepaprastajai situacijai gali būti perkeltos į alternatyvią vietą arba net atšauktos.

Primename, kad gražų krepšinį su gerais rezultatais suderinti žadantis Š. Jasikevičius su „Barca“ pasirašė trejų metų sutartį. Prieš tai Šaras ketverius metus treniravo Kauno „Žalgirį“.

Kartu su juo į Katalonijos sostinę iškeliavo ir trys asistentai – D. Maskoliūnas, kuris yra ir Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris, Tomas Masiulis bei Justinas Grainys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)