Dvikovos favoritais laikyti maskviečiai namuose apmaudžiai 76:78 nusileido Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkams. Šeimininkus išgelbėti galėjęs desperatiškas latvio Dairio Bertanio metimas prieš pat sireną tikslo nepasiekė.

Nepaisant skaudžios nesėkmės, Rimas Kurtinaitis pernelyg nesikrimto ir netgi įžvelgė pozityvių dalykų.

„Mačas buvo sunkus. 38 minutes mes žaidėme visai neblogai, tačiau pabaigoje priėmėme daugybę neteisingų sprendimų, taip pat buvome nepakankamai geri po savo krepšiu, nes leidome varžovams puolime nusiimti net 19 atšokusių kamuolių. Tai mums ir neleido iškovoti pergalės.

Visgi nors ir pralaimėjome, pamačiau ir teigiamų dalykų. Pavyzdžiui, gerai pasirodė Viačeslavas Zaicevas. Tai buvo vienos geriausių jo rungtynių ir aš dėl to džiaugiuosi“, – teigė Kurtis.

„Chimki“ per Eurolygos premjerą vertėsi net be trijų svarbių žaidėjų – Stefano Jovičiaus, Aleksejaus Švedo ir Grego Monroe.

Aleksejus Švedas (bckhimki.com nuotr.)

R. Kurtinaičio auklėtiniai pirmadienį sieks reabilituotis vietiniame fronte, kur susitiks su Talino „Kalev“.

Tuo metu antrame Eurolygos ture kitą penktadienį chimkiečiai savo arenoje priims Kauno „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)