Ketvirtąjį iššūkį festivalio dalyviams metė jaunoji šuolininkė Luka Garšvaitė ir komikas Mantas Bartuševičius. Jie savo sportinę formą demonstravo aikštelėje prie Baltojo tilto, kur bandė atlikti šuolius į tolį. Tiesa šį kartą aikštelėje drąsiau jautėsi Mantas, o ne profesionali sportininkė, kuris net nelaukęs Lukos apmokymų rodė, kaip kūrybiškai ir smagiai galima šokti į tolį.

„Mano nuomone sportas pirmiausia turi suteikti geras emocijas, o paskui jau ateina kiti geri dalykai, kaip tvirtas kūnas ir geri sportiniai pasiekimai. Aišku, Luka gal ir nušoko keliais metrais toliau už mane, bet aš užtat šokdamas šypsojausi ir dar po kokį vieną kitą triuką parodžiau“, – sako Mantas Bartuševičius.

Drąsus dalyviai, priėmę šuolio į tolį iššūkį, savo sportinius įgūdžius demonstravo ir stadionuose ir vaikų smėlio dėžėse. Vieni atlikdami šuolius varžėsi tarpusavyje ir labiau
koncentravosi į rezultatus, kiti stengėsi pademonstruoti savo kūrybiškumą ir ieškojo naujų šuolio į tolį atlikimo technikų. Taip gimė šuoliai su gimnastikos elementais, šuoliai atlikti kartu su augintiniais bei šuoliai besitęsiantis nuo stadiono iki namų lovos!

„Nėra netinkamos aplinkos sportuoti. Tą pademonstravo ir iššūkio dalyviai, kurie šuolius atliko ir atsispiriant nuo akmens, ir nusileidžiant į vaikų smėlio dėžę ar baigdami šuolį salto tiesiog pievoje. Šią savaitę sulaukėme daug ir labai skirtingų šuolių, tad išrinkti laimėtojus buvo tikrai nelengva“, – teigia iššūkio iniciatorė Luka Garšvaitė.

Po ilgų diskusijų tarp Manto ir Lukos, ketvirtosios savaitės čempionais, parodžiusiais įdomiausius šuolius į tolį, tampa:

Trečioji vieta ir 100 eurų apsipirkti „Sportland Lietuva“ parduotuvėse atitenka Gabijai Kulbokaitei! Gabijai pavyko taip gerai įsibėgėti stadione, kad savo šuoliu ji pasiekė net namų lovą. Puikūs rezultatai!


Antroji vieta ir 250 eurų apsipirkti „Sportland Lietuva“ parduotuvėse atitenka Deimantei Grincevičiūtei, kuri savo šuoliu peršoko visą vandens telkinį! Komisija gyrė puikią Deimantės šuolio techniką ir nepaprastai sklandų nusileidimą.


Na, o pirmoji vieta ir pelnyti 400 eurų atitenka Gretai Poškienei, kuri parodė, kad lengvąja atletika drąsiai galima užsiimti ir nepaliekant savo namų kiemo. Teisėjai Luka ir Mantas liko sužavėti Gretos profesionalumu, teigiamomis emocijomis ir fantastišku nusileidimu, kurį Gretai pavyko padaryti tiesiai į nedidelę smėlio dėžę. 10 balų už tikslumą!


Spalio 9 d. – „JUMP ON!“ finalas ir Lietuvos rekordas, kuriame gali dalyvauti kiekvienas

Pramogų pasaulio žvaigždės ir garsiausi Lietuvos lengvaatlečiai susivienijo ir spalio 9 d. kartu su visais norinčiais sieks masiškiausio nuotoliniu būdu atliekamo Jumping Jacks Lietuvos rekordo.

Spalio 9 d., 12 val. visi „JUMP ON!” iššūkius skyrę sportininkai ir pramogų pasaulio žmonės kviečia visus norinčius aplankyti „Sportland Lietuva“ paskyrą feisbuke ir vaizdo programėlės „ZOOM“ pagalba prisijungti prie nuotolinio Jumping Jacks rekordo siekimo renginio bei pasiekti Lietuvos rekordą. Rekordas bus pasiektas per 30 minučių vyksiančią Jumping Jacks sesiją, o visas rekordo siekimo renginys, planuojama, truks 10 minučių.

Šis renginys užbaigs visą rugsėjį vykusį didžiausią Lietuvoje nuotolinio sporto festivalį „JUMP ON!“.

Užsakymo nr.: PT_85394003