48 metų serialo „Beverli Hils 90210“ žvaigždė ligos diagnozę išgirdo 2015 metais, tačiau liga po sėkmingo gydymo atsitraukė. Deja, šiemet aktorė pranešė, kad liga vėl atsinaujino ir išplito.

Žurnalui „Elle“ ji pasakojo, kad artimiausiam bičiulių ratui apie ligos atsinaujinimą pranešė surengusi vakarienę namuose ir pakvietusi savo daktarą Lawrence Piro. Onkologas žvaigždei pasiūlė hormonų terapiją, kuri blokuotų vėžį skatinančio estrogeno išsiskyrimą ir vaistus, kurie dažnai veiksmingai stabilizuoja metastazinę ligą.

„Stengiausi vertinti visus, kad ir labai mažus momentus, kurių dauguma žmonių tiesiog nemato ar ignoruoja. Tie maži dalykėliai man – tarsi magija“, – kalbėjo aktorė.

Ji sakė, kad susidūrusi su sveikatos problemomis daug galvojo apie tai, ar likimas ją baudžia dėl praeities klaidų, rašo CNN.

„Galvojau – ar mano karma gera? O gal bloga? Tada kodėl mano karma bloga? Ėmiau analizuoti, ką gyvenime padariau ir ko nepadariau. Kokia buvau su kitais žmonėmis“, – kalbėjo Shannen.

Aktorė prasitarė prieš mirtį planuojanti savo artimiesiems ir draugams palikti vaizdo žinutes ir laiškus.

„Yra dalykų, kuriuos noriu pasakyti savo mamai. Noriu, kad mano vyras žinotų, ką jis man reiškia. Tačiau kiekvieną kartą, kai susiruošiu tai padaryti, atrodo, kad atėjo paskutinė gyvenimo diena. Atrodo, kad jau nurašau save. Tačiau aš dar tikrai savęs nenurašau.


Jaučiuosi net labai labai sveikas žmogus. Todėl be galo sunku suvokti, kad man liko gyventi 10 ar 15 metų“, – kalbėjo Shannen.

Praėjusiais metais, nepaisydama sveikatos problemų, Sh. Doherty dirbo prie kultinio serialo tęsinio „BH 90210“. Braukdama ašaras moteris sakė, kad savo dalyvavimu nusprendė pagerbti mirusio aktoriaus Luke‘o Perry atminimą ir tapti pavyzdžiu kitiems, kovojantiems su vėžiu.

„Pamaniau, kad žmonės žiūrės į mane ir galvos: „O Dieve, taip. Net ir ketvirtos stadijos vėžiu sergantys žmonės gali dirbti ir kovoti. Gyvenimas tą akimirką, kai išgirsti diagnozę, tikrai nesibaigia“, – patikino Shannen.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)