Pasak bendrovės pranešimo, nuo spalio 4-osios iš Estijos Paldiskio į Kapelskarą Švedijoje plaukios du DFDS keltai, o reisai vyks po du kartus per dieną bene kasdien. Antrasis šiuo reisu plaukiosiantis keltas į šį maršrutą perkeliamas dėl nepakankamų srautų uždarius jūros kelią iš Paldiskio į Suomikos Hanką.

DFDS savo reisų Paldiskis-Kapelskaras skaičių didina nuo 14 iki 22 kartų savaitę.

„Keleivių ir krovinių transportavimo poreikis maršrutu iš Estijos į Švediją išlieka didelis – mūsų klientai nuolat teiraujasi apie galimybę šiuo jūros keliu naudotis dažniau“, – pranešime cituojamas DFDS viceprezidentas ir veiklos Baltijos šalyse vadovas Andersas Refsgaardas.

„Deja, bet jūrų kelią iš Paldiskio į Hanką uždarome, nes pastaruoju metu fiksavome mažėjantį šio maršruto populiarumą, reiškia – ir klientų poreikį juo plaukti. Klientai, kuriems aktualūs reisai iš Estijos į Suomiją, galės plaukioti kitais mūsų reisais Talinas-Helsinkis ir Muga-Vuosaris“, – pridūrė jis.

DFDS pažymi, kad šie pokyčiai įtakos įgulos narių skaičiui neturės.

DFDS Baltijos jūroje taip pat aptarnauja keltų linijas iš Klaipėdos į Vokietijos Kylį, Švedijos Karlshamną ir Danijos Kopenhagą, teigiama bendrovės pranešime.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)