Per praėjusį, koronaviruso pandemijos paženklintą sezoną, „Bayern“ laimėjo Vokietijos čempionatą, Vokietijos taurę ir UEFA Čempionų lygą, o visai neseniai į viršų kėlė ir UEFA Supertaurę.

Įprastai Vokietijos Supertaurės rungtynės vyksta tarp šalies čempionų ir taurės laimėtojų, bet šį sykį buvo padaryta išimtis. Kadangi „Bayern“ žaisti su savimi negalėjo, Miuncheno komandos varžove tapo Dortmundo „Borussia“ – Vokietijos vicečempionė ir praėjusio sezono Supertaurės laimėtoja.

Visgi „Bayern“ savo pranašumą įrodė ir šį sykį – Miuncheno „Allianz“ stadione vykusiose rungtynėse pasiekta dramatiška pergalė 3:2 (2:1).

„Bayern“ pirmavo po Corentino Tolisso (18 min.) ir Thomaso Mullerio (32 min.) įvarčių, bet svečiai atstatė pusiausvyrą po Juliano Brandto (39 min.) ir Erlingo Haalando (55 min.) smūgių.

Pergalę „Bayern“ 82 min. po greitos atakos išplėšė Joshua Kimmichas, kurį mušant įvartį lydėjo ir Fortūna.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)