„Flying Saucer Gang“ narys vis dažniau pastebimas žavios brunetės draugijoje. Įprastai apie savo asmeninį gyvenimą per daug neatviraujantis Remis laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ taip pat neužsiminė apie naujus santykius, tačiau tą jis galiausiai parodė veiksmais.

Iškart po atviro interviu apie buvusius santykius, karjerą ir šeimą, Remis, jo artimieji, grupės nariai bei laidos komanda užsilipo ant scenos padėkoti publikai ir nusifotografuoti bendrai nuotraukai. Palaikymą atlikėjui išreiškė ir šalia jo pasirodžiusi ta pati mergina, su kuria jis poruojamas jau kurį laiką.

Nors pora savo romantiškos draugystės žodžiais taip ir nepatvirtino, tą jie įrodė pademonstravę šiltus jausmus. Pozuojant nuotraukoms Svajūnė pabučiavo Remį į skruostą, o šis netrukus jai atsakė tuo pačiu ir pabučiavo ją į lūpas.

Delfi primena, kad pirmą kartą viešumoje reperis ir šokėja užfiksuoti dar per M.A.M.A apdovanojimus.

Netrukus su žavia tamsiaplauke, vardu Svajūnė, Remis buvo pastebimas vis dažniau, pavyzdžiui, juodu neseniai užfiksavo sostinės praeivius fiksuojantis fotografas Vincas Alesius. Tiesa, šiltų jausmų jaunuoliai neslepia ir socialiniuose tinkluose.

Minima Svajūnė – fotomodelis ir šokėja, neseniai nusifilmavusi atsikūrusios grupės „NL“ vaizdo klipe „Nebaus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)