Kalbėdama apie tai, kodėl nusprendė ryžtis šiai operacijai, moteris buvo atvira – viską lėmė po dviejų gimdymų pakitę vidiniai pilvo raumenys, kurie nei prižiūrint mitybą, nei sportuojant atsistatyti negali.

„Neseniai dariausi krūtinės plastinę operaciją – tik jai sugijus ėmiau sportuoti, tinkamai valgyti. Pilvukas, aišku, irgi pamažėjo, bet vistiek atrodė susiraukšlėjęs ir buvo matomas toks gabalas odos, kuris atsisėdus ar pasilenkus tiesiog kabėjo. Vėliau, atvykusi į apžiūrą dėl krūtinės gijimo, parodžiau gydytojui pilvą ir paklausiau, kodėl ta oda nedingsta. Pasirodo, po dviejų vaikų gimimo man prasiskyrė pilvo raumenys ir jokia mityba ar sportas vidinių raumenų negali sugražinti į vietą. Tada pagalvojau, kad ši kūno vieta yra netgi svarbiau už krūtinę. Ėmiau domėtis, pasikonsultavau su daug mamyčių, kurios palaikė ir skatino nedvejoti”, – „Delfi“ sako Goda.


Moteris teigia, jog šiai operacijai ryžosi per gana trumpą laiką – tai jau antroji Godos plastinė operacija, tad ji jau žinojusi, kas laukia. Tiesa, šiokių tokių dvejonių kilo.

„Aišku, likus savaitei iki operacijos, kilo visokiausių minčių, galvojau, o kaip vaiką pakelsiu? Kaip liksiu viena su mažyle namie, jei net pati atsikelti negalėsiu? Bet vyras nuramino, sakė, jog gijimo laikotarpiu padės tiek man pačiai, tiek pabus su vaikais. Jis labai skatino mane, sakė, pakentėsi mėnesį, o džiaugsies visa gyvenimą. Nusiraminau ir galutinai pasiryžau, – prisipažįsta E. Petrausko žmona. – Po poros mėnesių galėsiu pilvuką tobulinti sportu ir mityba. Nes iki šiol tai darydama jaučiausi taip, lyg viskas būtų veltui. Aišku, tuo pačiu ir dalis strijų buvo panaikinta, kas man buvo taip pat labai svarbu, nes aš jų turėjau nemažai, o kremai jų nepašalina. Manau, išvysiu tokį rezultatą, kokį turėjau iki vaikų ir tai bus nerealus jausmas.”


Paklausta, ar artimiausiu metu neplanuoja jokių kitų plastinių operacijų ar ilgalaikį poveikį turinčių grožio procedūrų, moteris sako, kad ateityje norėtų patobulinti pagurklį – jis, pasak Godos, yra daugelio jos šeimos narių problema, o sveika mityba ar sportas čia taip pat nepadės.

„Fotografuojantis tenka nepamiršti, kad galvą derėtų pakelti aukščiau, nes kitaip vaizdelis būna nekoks. Tačiau kol kas man tai nėra labai svarbu. Tai, kas kėlė didžiausią kompleksą ir nepasitenkinimą savimi, aš jau susitvarkiau, todėl apie pagurklį kol kas negalvoju – kai jausiu, kad laikas, susitvarkysiu. O jokių veido patempimų ar panašių dalykų aš nenoriu. Nesuvokiu, kaip kitos panelės, būdamos tokios jaunos, gulasi po skalpeliu ir „taiso“ veidą“, – prisipažįsta moteris.


Vyro palaikymo Godai netrūksta – boksininkas Evaldas Petrauskas pritarė žmonos operacijai. Kaip teigia moteris, jis, būdamas sportininku ir treneriu žino, jog be chirurgų pagalbos pilvas nebus toks, koks buvo anksčiau.

„Prieš šią operaciją jis mane palaikė daug labiau, nei prieš krūtinės operaciją. Esu jam tikrai nuoširdžiai dėkinga, nes jis, manau, vienintelis žmogus, kuris mane palaiko bet kokioje situacijoje, kad ir kartais būčiau neteisi. Jis nori matyti laimingą, mylinčią mama, moterį, todėl ir stengiasi. Kaip sakoma laiminga mama – laiminga šeima”, – šypteli moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (382)