Pirmosios rungtynės Amerikos MLS lygoje susiklostė visiškai kitaip, nei G. Higuainas veikiausiai įsivaizdavo. Puolėjas sekmadienį pirmą kartą apsivilko Majamio komandos marškinėlius.

„Inter“ atsiliekant 0:2 dvikovoje su Filadelfijos „Union“ G. Higuainas likus žaisti 14 min. iki rungtynių pabaigos stojo prie 11 m baudinio žymos ir turėjo galimybę sušvelninti rezultatą bei duoti gerą impulsą savo ekipos draugams.

Deja, planas neišdegė. Argentiniečio smūgiuotas kamuolys praskriejo virš vartų skersinio. Be viso to, G. Higuainui teko išklausyti džiūgaujančių varžovų provokacijų.

Galiausiai neišlaikęs puolėjas jau ketino paleisti į darbą kumščius, tačiau Filadelfijos komandą ir pačią žvaigždę puolė skirti teisėjas ir „sausus“ vartus išsaugojęs vartininkas.

„Union“ rungtynes laimėjo 3:0. Majamio „Inter“ Rytų konferencijoje rikiuojasi priešpaskutinis – laimėjo tik 3 mačus iš 14.

G. Higuainas rugsėjo pradžioje nutraukė sutartį su Turino „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)