Šešiskart čempionas L. Hamiltonas turėjo problemų su bolidu, gavo 10 sekundžių nuobaudą už taisyklių pažeidimą ir Sočio trasoje turėjo tenkintis trečia vieta.

„Mercedes“ pilotas savo sąskaitoje turi 90 pergalių. Pavyti legendinį M. Schumacherį britas po dviejų savaičių vėl galės bandyti Vokietijos GP lenktynėse.

Rusijos GP etape F1 rekordo autoriumi tapo tik Kimi Raikkonenas. „Alfa Romeo“ ekipos veteranui tai buvo 322-osios karjeros F1 lenktynės.

14-ąją vietą užėmęs 40-metis suomis pakartojo Rubensui Barrichelo iki šiol priklausiusį lenktynių rekordą, kuris Vokietijoje bus pagerintas.

Lenktynes Sočyje laimėjo antrasis „Mercedes“ pilotas Valtteri Bottas. Antras finišavo „Red Bull“ lenktynininkas Maxas Verstappenas.

Charlesas Leclercas finišavo šeštas ir padovanojo retų taškų „Ferrari“ komandai, o Sebastianas Vettelis užėmė tik 13-ąją poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)