La Liga“ pirmenybėse pergalių sąskaitą atsidarė Madrido „Real“ ekipa, kuri svečiuose 3-2 palaužė Sevilijos „Real Betis“.

Čempionai išsiveržė į priekį po Federico Valverde smūgio 14-ąją minutę, bet Aissa Mandi ir Williamo Carvalho įvarčiai persvėrė rezultatą.

„Real“ situacija pradėjo taisytis antrajame kėlinyje, kai Emersonas 48-ąją minutę įsimušė į savo vartus, o 67-ąją minutę tas pats brazilas buvo išvytas iš aikštės.


Pergalingą įvartį Zinedine‘o Zidane‘o kariauna pelnė mačo pabaigoje – 82-ąją minutę 11 metrų baudinį realizavo Sergio Ramosas.

Pirmajame ture „karališkasis“ klubas 0-0 sužaidė su „Real Sociedad“.

Kitose „La Liga“ šeštadienio rungtynėse „Real Sociedad“ 3-0 sutriuškino „Elche“, „Valencia“ ir „Huesca“ sužaidė 1-1, o „Alaves“ ir „Getafe“ išsiskyrė be įvarčių 0-0.

Tuo metu „Serie A“ pirmenybėse dramatišką pergalę šventė Milano „Inter“ komanda, kuri 4-3 nukovė „Fiorentina“ vienuolikę.

Pirmajame kėlinyje įvarčiais apsikeitė Cristianas Kouame ir Lautaro Martinezas, o po Federico Ceccherini įvarčio į savus vartus 52-ąją minutę „Inter“ buvo priekyje 2-1.

Tuomet ryškiausiomis spalvomis sublizgėjo „Fiorentina“ veteranas Franckas Ribery. 37-erių prancūzas 57-ąją ir 63-ąją minutėmis atliko du puikius rezultatyvius perdavimus.

Puikią formą sezono pradžioje demonstruojančio F. Ribery perdavimus įvarčiais pavertė Gaetano Castrovilli ir Federico Chiesa, bet „Inter“ rankų nesudėjo.

Antonio Conte auklėtiniai išnešė sveiką kailį paskutinėmis minutėmis. 87-ąją minutę rezultatą lygino Romelu Lukaku, o pergalingą įvartį 89-ąją minutę pelnė Danilo D‘Ambrosio.

Kitose rungtynėse „Benevento“ 3-2 pranoko „Sampdoria“, „Lazio“ 2-0 susitvarkė su „Cagliari“, o „Atalanta“ 4-2 įveikė „Torino“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)