Kaip rašo miroor.co.uk, „Playboy“ įkūrėjas likus metams iki jo mirties pardavė garsųjį dvarą už 100 milijonų dolerių, tačiau jam vistiek buvo leista toliau jame gyventi.

Po jo mirties, šaltinių teigimu, dvaras buvo apšvarintas – vagys ėmė viską, pradedant paveikslais, kabėjusiais ant sienų ir baigiant patalyne.

Šaltinis žurnalui „Globe“ pasakojo, jog „iš miegamųjų, jų tarpe ir Hugh miegamojo, buvo pavogti sekso žaisliukai, paauksuotos statulos, naudotos antklodės ir apatiniai. Nuo sienų buvo nuplėšti vertingi meno kūriniai – kai kur vis dar matomi rėmų atspaudai.“

Naujojo dvaro savininko Daren Metropoulos ir Los Andželo pareigūnų sudarytoje sutartyje nurodoma, jog dvaras buvo paliktas griūti, tad jam reikalingas kapitalinis atnaujinimas.

Renovacijos nuotraukose matyti, jog pagrindinė dvaro konstrukcija vis dar stovi, tačiau jis yra iš esmės renovuojamas.

Hugh Hefnerio dvaro schema

Garsusis dvaro teritorijoje esantis baseinas, kuriame „Palyboy“ įkūrėjas rengė laukinius vakarėlius, buvo išsausintas ir išardytas.

Ir tai – ne vieninteliai dvaro pakitimai. Nuimtas stogas, vietoj vešėjusios vejos įrengta laikina automobilių stovėjimo aikštelė.

Naujasis dvaro savininkas buvo informavęs Hugh apie numatomus dvaro pakitimus.

„Jis žinojo, kad planuoju kruopščiai atnaujinti įsigytą turtą, atsižvelgdamas į aukščiausią kokybę ir standartus“, – sakė D. Metropoulos.

Prieš H. Hefnerio mirtį buvo kalbama, jog dvaro interjerą reikėjo atnaujinti jau prieš kurį laiką.
Dar 2015-aisiais buvęs „Playboy“ modelis Carla Howe teigė, jog „namas atrodo panašus į senelių namus“.

„Čia nėra aksomo ir aukso. Čia nieko nėra, ką galėtume vadinti aukštu lygiu, o kadangi kambariuose jau seniai niekas nebuvo keista, čia jaučiasi drėgmės kvapas“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)