33-ejų puolėjas iš Urugvajaus norėjo likti „Barcelona“ gretose, tačiau buvo išprašytas, nes naujasis treneris Ronaldas Koemanas nematė jam vietos savo schemose.

„Bus keista matyti tave apsirengusį kitais markšinėliais. Dar keisčiau bus žaisti prieš tave. Nusipelnei tokių išlydėtuvių, kokios priklauso vienam svarbiausių futbolininkų klubo istorijoje. Ne jiems tave išspirti. Bet manęs jau niekas čia nebestebina“, – atsisveikindamas su L. Suarezu socialiniame tinkle, rašė L. Messi.

„Barcelona“ šią savaitę pardavė L. Suarezą savo konkurentui Madrido „Atletico“ už 6 mln. eurų.

Išvykti vasarą norėjo ir pats L. Messi, tačiau susilaikė – kaip teigė pats, nenorėdamas bylinėtis su klubu, kuriame praleido visą profesionalo karjerą.

33-ejų argentinietis ir „Barcelona“ prezidentas Josepas Maria Bartomeu skirtingai interpretavo sutarties sąlygas, susijusias su žaidėjo išpirkos suma.

Dabartinis jo kontraktas galioja iki kitų metų vasaros.


Tuo metu kita futbolo žvaigždė Zlatanas Ibrahimovičius socialiniame tinkle užsipuolė visiškai kitokį taikinį.

„Milan“ (Italija) puolėjui prieš dieną diagnozuotas koronavirusas, dėl to jis praleido ketvirtadienį vykusias UEFA Europos lygos atrankos rungtynes su Budės „Glimt“ (Norvegija), kurias 38-erių veterano komandos draugai laimėjo 3:2.

„COVID-19 turėjo drąsos mesti man iššūkį. Prasta mintis“, – pagrūmojo žaidėjas iš Švedijos, save vadinantis mažų mažiausiai geriausiu planetos futbolininku, o taip pat – liūtu ir net Dievu.

Ibra kartu patikino, jog jaučiasi sveikas, jo nekamuoja viruso simptomai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)