Neeilinė judviejų istorija verta romano.

Viktorija sako nė neįtarusi, kad realybės šou pakeis visą jos gyvenimą. Tai, kas turėjo būti smagiu nuotykiu, baigėsi gražiomis vestuvėmis.

Prieš kameras gimusi meilė

Viktorija neslepia, kad vos išvydusi Julių pajuto, kad jis taps jos vyru. Tuo metu ji turėjo širdies draugą, tad būta daug nerimo, blaškymosi ir sunkių akimirkų, tačiau sprendimą nulėmė nepaneigiami jausmai.

„O Jėzau, kaip buvo baisu. Baisiausia gal buvo tas, kad žinai, jog visi viską mato, žinai, kad tave iš karto pakvies interviu, žinai, kad viskas bus labai viešai, sunku prieš kameras pasakyti kitam žmogui – aš tave palieku. Labai skauda ir jam, ir man. Buvo ir skaudu, ir sunku, ir liūdna, bet tuo pačiu gera, nes prasideda nauja draugystė, tie jausmai persipynė“, – apie savo psichologinę būseną tuo metu pasakoja Viktorija.

Julius labai gerbė Viktoriją, o šou dalyvių siekis išmesti ją iš projekto anuomet sukėlė vaikinui jausmų audrą – žiūrovai pamatė jautrų, iki ašarų susigraudinusį Julių, jau nebeslepiantį jausmų mylimai merginai, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Skeptikų prognozės

Žinoma, nemaža dalis žmonių tiesiog netikėjo poros jausmais ir manė, kad viskas surežisuota siekiant laimėti šou. Net pasibaigus filmavimams buvo manančių, kad dabar jiedu išsibėgios į skirtingas puses, tačiau šiandien visi skeptikai tyli, nes pora įrodė, kad viskas nuo pat pirmos akimirkos buvo tikra ir nesuvaidinta.

„Kai priėmiau sprendimą, nepažįstamų žmonių buvau išvadinta įvairiausiais žodžiais, buvo spaudimas, kaip galiu taip pasielgti, šiokia anokia, tačiau šeima mane visada palaikė“, – nelengvą metą prisimena laidos viešnia, šiandien paneigianti visas skeptikų prognozes.

Kameroms išsijungus – realybė

Viktorija neslepia, kad po šou laukė nelengvas persiorientavimo periodas, kai abu suprato, jog atėjo metas vaikščioti į pasimatymus, apsikeisti telefono numeriais, nors prieš tai tris mėnesius abu kartu gyveno ir sukosi bendroje buityje.

Tačiau ketveri metai prabėgo it akimirka, jiedu mėgavosi laiku kartu, o vestuvės vainikavo visą šią neeilinę meilės istoriją. Neįprastai susitikę jiedu ir susituokė kitaip – porą sutuokė vyriausioji Lietuvos krivė.

Julius, buvęs Europos mišrių kovų čempionas, šiuo metu pasinėręs į begalę veiklų – studijuoja psichoterapiją, ūkininkauja, dirba grafikos dizaineriu, veda kikbokso treniruotes, tad akivaizdu, kad jaunas, energingas vyras, palikęs profesionalų sportą turi kuo užsiimti. Viktorija yra stilistė, kurianti savo internetinę platformą – „Vieno kavos puodelio istoriją“, dirba reklamos srityje ir veda renginius.

„Už jo per gerą širdį visiems. Iš tiesų jis visiems yra labai labai geras. Jis yra be galo atviros širdies ir man kartais norisi tą širdį laikyti, kad tik jos nesužeistų pasaulis...“, – atsiveria stilistė, paklausta, už ką gi myli savo vyrą.

Visas interviu su V. Šiaulyte - TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“, sekmadienį 10 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)