„Mareką tikrai matau sudėtyje, dėl Tomo – pažiūrėsime. Jis yra labai geras žaidėjas, prisimenu jį dar iš tų laikų, kai žaidė Vokietijos lygoje atstovaudamas Frakfurto „Skyliners“. Tomas – labai talentingas puolime ir gero charakterio.

Bet komandoje yra daug krepšininkų. Turime rasti geriausias išeitis, kad visi jie turėtų galimybę rungtyniauti. Matysime, kokie konkrečiai bus sprendimai“, – sakė M. Schilleris.

Žiniasklaidoje šią savaitę buvo pasirodę pranešimų, jog pasiskolinti T. Dimšą norėtų Bursos „Tofaš“ (Turkija), o M. Blaževičiumi domisi trys neįvardijami klubai.

Šiuo metu pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje yra 15 žaidėjų, įskaitant traumą dar besigydantį Patricio Garino. Trečiadienį Kaune vykusioje spaudos konferencijoje klubo direktorius Paulius Motiejūnas teigė, jog ekipai reikės daugiau nei 12 krepšininkų, bet tikslaus skaičiaus neįvardijo.

„Kalbame, dėl žaidėjų nuomos vyksta derybos. Laukiame pasveikstančio P. Garino, bet žaidėjų vis tiek tikrai bus daugiau nei 12, nes mes priklausomi nuo įtempto tvarkaraščio. Reikia kažkam duoti pailsėti. Jei kažkas užsikrečia koronavirusu, reikia jį išimti ir kažkuo pakeisti. Jei turėsime tik 12 žaidėjų, mažinsime savo galimybes laimėti“, – kalbėjo P. Motiejūnas.

Primename, kad trečiadienį „Žalgiris“ iškovojo antrą lengvą pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), svečiuose 95:62 sutriuškinęs „Dzūkiją“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)